Cârciumaru crede că după alegeri mai mulţi primari pleacă la Putere

Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu, a declarat la Radio Infinit că după alegerile din 2012 nu va mai rămâne în opoziție. Principalul motiv pentru care ar pleca la un alt partid este atragerea fondurilor pentru investiții. Cârciumaru este convins că gestul său va fi copiat de foarte mulți primari din Gorj.

Sunteți hotărât să părăsiți PSD-ul dacă nu câștigă alegerile în 2012?

Eu de multe ori am afirmat că nu voi mai sta să reprezint un partid pe scena politică, dacă voi fi votat ca primar, într-un partid care nu va fi la guvernare. Din păcate, la noi în țară și mai ales în ultimul timp, în ceea ce privește repartiția fondurilor guvernamentale s-au repartizat pe culoarea politică aflată la putere și în această situație primarii care nu au făcut parte din partidul aflat la guvernare.

Credeți că o să vă urmeze și alți primari?

Tocmai de asta, pentru toți primarii contează acest lucru și o să vedem cu toții că după alegerile din 2012 foarte mulți primari se vor îndrepta spre partidele aflate la guvernare. Când afirm acest lucru, îl afirm documentat, pe baza discuțiilor pe care le-am avut și le am cu diverși primari de la diferite partide.

Ce îi răspundeți domnului Morega care a spus deja că vă vrea la UNPR?

Eu ce pot să spun decât să le mulțumesc celor care vor să mă aibă coleg într-un partid sau altul. Înseamnă că sunt un jucător destul de valoros dar țin să-i asigur pe toți cei care mă curtează cât și pe cei din PSD și din USL că în 2012 voi juca pe același teren pe care îl cunosc foarte bine și lângă jucătorii pe care îi cunosc foarte bine de pe tărâmul politic. Deocamdată am un mandat pe care îmi doresc să îl duc până la capăt. În 2012, pe parcursul anului mă voi pregăti să candidez pentru un nou mandat. Dacă cetățenii din municipiul Târgu Jiu mă vor vota voi pleca la drum pe un alt mandat dacă nu, îmi voi continua activitatea în altă parte.

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: