Cârciumaru crede că Ponta poate câştiga cu ajutorul lui Băsescu

Florin Cârciumaru, primarul Târgu Jiului şi preşedintele PSD Gorj, a declarat că partidul pe care-l conduce nu face nimic în plus faţă de ceea ce a făcut PDL. De asemenea, Cârciumaru a confirmat ceva ce gândesc toţi cei care urmăresc scena politică. Blatul dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu. Primarul crede că, ajutat de Traian Băsescu, Victor Ponta ar putea ajunge în turul doi cu fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu, aceasta fiind dorinţa partidului.

Florin Cârciumaru crede că în turul doi va ajunge Klaus Iohannis, dar spune că PSD şi-ar dori să intre Călin Popescu Tăriceanu cu Victor Ponta. Dar nu este exclus, mai spune Cârciumaru, primarul bazându-se pe ajutorul lui Traian Băsescu.  „Părerea mea că Iohannis ajunge în turul doi. Pentru noi ar fi foarte bine să ajungă Tăriceanu, dar nu cred. Sau poate cu ajutorul preşedintelui Traian Băsescu se mai fărâmiţează atât de mult dreapta şi poate să ajungă şi domnul Tăriceanu în turul doi. S-ar putea ca după tot ce face domnul preşedinte luându-se de Iohannis, de Blaga, de dreapta, multă lume din dreapta să vină voteze pe Victor Ponta“, a spus Cârciumaru.

Umilit de Elena Udrea

Totodată, Cârciumaru a comentat declaraţia liderului PDL Gorj, Dan Vîlceanu, care a spus că i s-a părut umilitor modul în care premierul Victor Ponta a aliniat primarii în Piaţa Prefecturii pentru a le da cheile microbuzelor, maşinile stând mai bine de o săptămână în garaj, aşteptându-l pe Ponta. Cârciumaru pare să-l înţeleagă pe Vîlceanu şi spune că şi lui i se păreau umilitoare acţiunile premierului PDL Emil Boc. „Şi mie la vremea respectivă mi se păreau umilitoare acţiunile făcute de premierul Boc, de Elena Udrea. Cred că domnul Ponta nu a greşit cu nimic că a venit la Târgu Jiu şi că în timpul în care a stat a reuşit să înmâneze cheile la zece microbuze. Domnul Dan Vîlceanu, înainte de a comenta, e bine să se uite în curtea PDL. Nici PSD nu face cu absolut nimic în plus faţă de acţiunile electorale pe care le-a făcut la vreme respectivă PDL. Eu o consider o acţiune destul de bună“, a argumentat Cârciumaru.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: