Adi Câmpeanu şi alţi primari PNL Gorj, la congresul PSD

Mai mulţi primari liberali din Gorj au participat vineri la şedinţa de partid a PSD, prilejuită de validarea candidaturii la alegerile prezidenţiale a lui Victor Ponta. În sală au fost primarii PNL Adi Câmpeanu de la Runcu, Mihai Calotă de la Urdari, Ilie Petroi de la Aninoasa. Un scaun era rezervat pe numele primarului PDL Ardeiu de la Samarineşti, în sală fiind şi Ion Bârcă, primarul de la Turburea, primul pedelist care a anunţat că pleacă la PSD.

Vineri a avut loc pe Insuliţa de pe Jiu Conferinţa extraordinară a organizaţiei PSD Gorj, unde cei circa 1000 de delegaţi au votat pentru ca la Congres să-l susţină pe Victor Ponta, pentru candidatura la alegerile prezidenţiale. Prezenţi la acest eveniment au fost şi primari de la alte partide, în special de la PNL, care au stat alături de mai-marii PSD Gorj, având chiar şi numele trecute pe scaune. Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, a spus că niciun primar liberal sau democrat-liberal nu a trecut încă la PSD cu adeziune, ci doar cu sufletul. “Oficial nu am nicio adeziune, dar eu consider că cei care sunt aici, e mai importantă atitudinea sufletească decât acel formular care atestă oficial. Va fi în final şi acest lucru realizat, odată cu expirarea termenului de operare a Ordonanţei 55. Domnul Câmpeanu, sunt mai mulţi aici”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele executive al PSD Gorj.  

Cârciumaru: Sunt sigur că în viitor vor fi colegii noştri

Liderul pesediştilor gorjeni, Florin Cârciumaru, a spus că are convingerea că Petroi, Bîrcă, Câmpeanu, Calotă şi toţi primarii de la celelalte partide prezenţi la această şedinţă vor trece în barca PSD. „Noi ne bucurăm că lângă noi la acest eveniment deosebit sunt şi primari PNL, şi primari PDL, dar, deocamdată, nu au venit cu acte în regulă la PSD, participă ca invitaţi, foarte mulţi s-au şi autoinvitat. Deci nu vor avea drept de vot în această conferinţă dar faptul că participă, noi ne bucurăm, şi sunt sigur că în viitor vor fi colegii noştri”, a spus preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: