Cârciumaru dă liber plecărilor din PSD Gorj

Liderul organizaţiei judeţene a social-democraţilor spune că din partid poate să plece oricine nu respectă deciziile luate la nivelul organizaţiei. Precizarea a fost făcută după ce fostul viceprimar din Târgu Cărbuneşti, Iuliu Călina, şi-a manifestat intenţia de a schimba doctrina, nemulţumit fiind de modul în care vicepreşedintele Andrei Maioreanu coordonează activitatea filialei respective.

Cârciumaru spune că Maioreanu conduce organizaţia Târgu Cărbuneşti exact aşa cum s-a stabilit la nivel judeţean şi, în consecinţă, cui nu-i convine nu are decât să plece. „Andrei Maioreanu nu are doar girul preşedintelui organizaţiei judeţene, ci are şi girul din partea Biroului Permanent şi a Comitetului Executiv, unde s-a aprobat ca dl vicepreşedinte să se ocupe de această organizaţie. Indiferent cine este şi cum este şi nu vrea să se alinieze la ceea ce s-a hotărât într-un Comitet Executiv sau Birou Permanent poate să plece în altă parte. S-a demonstrat de-a lungul anilor că partidul nu stă nici în Cârciumaru şi nici în Călinoiu sau în alt lider. O echipă se stabileşte prin vot democratic şi asta se va întâmpla şi la Cărbuneşti”, spune Cârciumaru.

Declaraţiile făcute de şeful PSD Gorj în privinţa plecării din partid a celor care nu se supun deciziilor filialei nu se referă şi la vicepreşedintele Puiu Diaconescu, cel care, până luna trecută, s-a ocupat de organizaţia de la Târgu Cărbuneşti şi care, recent, a spus că are nemulţumiri de natură politică menite să-l determine să renunţe la această activitate. Florin Cârciumaru încearcă însă să-l păstreze pe Diaconescu în echipa pe care o conduce şi nu ezită să-l laude pe vicepreşedintele care s-a făcut remarcat în ultimii ani mai ales prin atacurile avute la adresa unor membri marcanţi ai PDL Gorj. „Noi avem o echipă omogenă, care funcţionează de atâţia ani. Relaţia cu Puiu Diaconescu o consider destul de bună. Normal că există şi contradicţii, dar, întotdeauna am ajuns la o concluzie finală bună pentru organizaţie. Puiu Diaconescu este un membru marcant al organizaţiei, un vicepreşedinte care se implică şi are rezultate. Este şi un bun coleg. Dl Călina poate să facă ce vrea, în schimb, dacă nu se aliniază la deciziile partidului”, afirmă şeful social-democraţilor.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: