Problemele din PDL Gorj, discutate astăzi la Bucureşti

Problemele din PDL Gorj vor fi luate în discuţie de liderii centrali astăzi. Şedinţa de analiză urmăreşte să afle care sunt nemulţumirile liderilor locali, dar şi să stabilească data alegerilor în organizaţia judeţeană. Gorjul va fi reprezentat de preşedintele interimar, Cosmin Popescu, şi de primarii şi parlamentarii PDL de Gorj.

Biroul Central de la Bucureşti va stabili azi data exactă a alegerilor la nivelul organizaţiei PDL Gorj. La întrunirea de la centru vor participa liderii filialei gorjene, împreună cu primarii din judeţ pentru a discuta problemele din interior. Data de 17 sau 24 octombrie sunt zilele propuse de organizaţia de la Gorj pentru organizarea alegerilor. „Interimatul meu a durat foarte mult, iar acest lucru se simte. Se simt presiunile la nivelul filialei partidului de la Gorj şi de aceea este foarte bine să organizăm alegerile cât mai repede. Ne vom întâlni pe 27 la Bucureşti la Biroul Central, şi acolo se va stabilii data exactă a alegerilor. Propuseserăm noi iniţial data de 10 octombrie, însă niciun primar nu va fi atunci la Târgu Jiu pentru că au o altă întâlnire, aşa că avem două variante: fie în 17 octombrie, fie în 24. asta va stabili Biroul Central”, declară Cosmin Popescu, preşedintele interimar al PDL Gorj.

După ce se va stabili data alegerilor în urma întâlnirii de la centru, candidaţii se vor putea înscrie pentru funcţia de preşedinte al PDL Gorj, dar şi pentru celelalte funcţii din partid. Numele vehiculate ca posibili candidaţi la postul de preşedinte al organizaţiei este actualul preşedinte interimar Cosmin Popescu, Severus Militaru,  Ion Ruşeţ, Marcel Hoară, Dorin Filip sau Ionel Manţog. Deocamdată niciunul dintre ei nu a confirmat poziţia fermă de a candida.

Vizualizări: 240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: