Cârciumaru, deschis să colaboreze cu omul care i-a luat atribuțiile lui Vișan

Senatorul de Gorj Florin Cârciumaru a spus că este deschis la colaborare cu secretarul de stat Dumitrașcu de la Ministerul Energiei, chiar dacă acesta a luat atribuțiile legate de complexuririle energetice Oltenia și Hunedoara de la Doru Vișan. Marius Dumitrașcu este membru ALDE, iar social-democrații au fost supărați în primă fază că Vișan a fost lăsat fără atribuții.

Cârciumaru a declarat joi la Sud FM că va colabora cu noul secretar de stat. “Eu, ca senator, am toată disponibilitatea să colaborez pe viitor cu noul secretar de stat din Târgu Jiu, care am înțeles că a preluat în coordonare Complexul Hunedoara și Complexul Oltenia și, prin tot ceea ce pot eu, prin nivelul meu de competență ca senator, să îi dau o mână de ajutor să rezolve, pentru că până la urmă dânsul este încadrat într-un minister gesionat de ALDE. Ca să poată să ducă la îndeplinire toate obiectivele trebuie să colaboreze și cu alte ministere și tocmai de aceea îl asigur de toată disponibilatea mea pentru multele problemele pe care le are de rezolvat pe la Ministerul Pădurilor, pe la Ministerul Finanțelor sau Ministerul Justiției”, a spus Cârciumaru.

Senatorul a avut cuvinte de laudă și pentru un alt politician de la ALDE numit în Consiliul de Supravegere al CE Oltenia, și anume despre Marius Mănescu, inginer șef la Oficiul de Cadastru Gorj. “Nu cunosc membrii Consiliului de Supraveghere, nu le știu competența, îl știu pe domnul Mănescu și nu am ce să îi reproșez din punct de vedere profesional. Cred că prin specialitatea dânsului poate să dea o mână de ajutor pe o problemă foarte mare și importantă a complexului, și este vorba de cadastru”, a spus Cârciumaru.

Senatorul a recunoscut că există la PSD o supărare legată de aceste schimbări. “Suntem supărați în sensul că puteam și noi să fim întrebați, atât la București secretarul de stat care era al PSD și coordona activitatea în complex, cât și aici”, a spus Cârciumaru. Acesta a precizat că Doru Vișan a primit alte atribuții în Ministerul Energiei, una din cele mai importante fiind legate de pregătirea stocurilor pentru iarnă.

Vizualizări: 1,554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: