Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Dumitrașcu (Min. Energiei): Plecăm de la premisa că orice problemă are și o soluție

Noul secretar de stat din Ministerul Energiei, Marius Dumitrașcu, a vorbit joi la Tele 3 despre intențiile pe care le are în privința Complexului Energetic Oltenia. Acesta a spus că a obținut postul în minister în virtutea rezultatului obținut de ALDE Gorj în campania electorală pentru europarlamentare, dar și din dorința formațiunii de a rezolva problemele cu care se confruntă mineritul din județ. “Plecăm de la premisa că orice problemă are și o soluție și noi considerăm că avem soluția la aceste probleme”, a spus Dumitrașcu.

Acesta a precizat și de ce atribuțiile deținute de secretarul de stat Doru Vișan în privința energiei pe cărbune au fost transferate la el. “Când am ajuns la minister nu aveam toate informațiile necesare despre CE Oltenia. Acum există mai multe informații, am putut să parcurg și raportul corpului de control al ministrului, însă nu puteam să intervin atâta timp cât atribuțiile pentru acest domeniu erau alocate altul secretar de stat. Din momentul în care mi-au fost transmise, am început să muncesc, mai întâi pentru a înțelege efectiv care ar putea fi soluțiile care urmează a fi implementate în cadrul CEO”, a explicat secretarul de stat la Tele 3.

Marius Dumitrașcu a spus că pentru el a face Complexul Energetic Oltenia o companie viabilă este ca o misiune. (A.A.)

Vizualizări: 2,434

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: