Cârciumaru, despre revenirea la primărie: Niciodată să nu spui nu!

Florin Cârciumaru susţine că este momentul să nu mai candideze în 2020, dar nu este exclus ca acesta să intre în „cursa” pentru Primăria Târgu Jiu. Liderul PSD Gorj spune şi în ce condiţii ia în calcul o nouă candidatură: dacă-i cere partidul!

Senatorul Florin Cârciumaru a explicat că peste doi ani va ieşi la pensie şi nu îşi mai doreşte să candideze pentru vreo funcţie publică. I-a transmis dorinţa lui şi liderului PSD, Liviu Dragnea. „Nu voi mai candida în 2020 pentru vreo funcţie la primărie. Nici primar, nici viceprimar şi nici consilier local,  chiar dacă s-ar putea să ajungem la o asemenea concluzie, ţinând cont de ultimele sondaje în care mă situez pe o poziţie destul de bună. Am discutat cu domnul preşedinte Dragnea. Trebuie să găsim o persoană potrivită”, a declarat Florin Cârciumaru.

Cu toate acestea, dacă partidul îl vrea, nu poate să refuze o nouă candidatură. „Este posibil orice în politică. Să nu spui niciodată nu! Cu toate acestea, eu cred că nu trebuie să mai vin eu la primărie. Fac 65 de ani în 2020. Trebuie să dăm girul tineretului, să căutăm un candidat care să câştige bătălia cu domnul Romanescu, dacă dumnealui va mai candida”, a mai explicat senatorul.

În toamnă, primul sondaj

Primele sondaje care urmează să desemneze candidatul cu cele mai mari şanse din partea PSD pentru primăria reşedinţă de judeţ vor începe în această toamnă. Liderul organizaţiei judeţene, Florin Cârciumaru, vrea să scoată în faţă un tânăr. „Am purtat discuţii cu domnii Weber şi Popescu. Dăm drumul la discuţii, să punem oamenii pe listă astfel încât în octombrie să începem un sondaj cu persoanele la care ne-am orientat noi pentru a stabili candidatul la Primăria Târgu Jiu. Trebuie să găsim o soluţie dacă ţinem cont că suntem o organizaţie puternică ce a condus atâţia ani municipiul Târgu Jiu”, a transmis liderul PSD Gorj.

Vizualizări: 1,321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: