Cârciumaru era să moară din cauza negocierilor pentru funcţiile din CEO

Preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru are o explicaţie incredibilă pentru accidentul pe care l-a suferit acum două săptămâni. Cârciumaru susţine că şi-a pierdut cunoştinţa din cauza stresului la care a fost supus, pe tema „cine să fie director, cine să plece, cine să vină” în cadrul Complexului Energetic Oltenia.

Florin Cârciumaru a vorbit vineri pentru prima dată despre accidentul pe care l-a provocat acum mai bine de zece zile, când a intrat cu maşina într-un şanţ de pe marginea drumului de centură al municipiului. Medicii au spus că primarul şi-a pierdut cunoştinţa din cauza diabetului.

După zile bune de tăcere, Florin Cârciumaru a dat presei o declaraţie, în care spune că negocierile pe posturile din minerit au fost cele care i-au pus capac: „Să ştiţi că a contat enorm de mult perioada prin care am trecut, cu alegeri locale, referendum şi constituirea Complexului Energetic Oltenia. Cred că rolul determinant pentru ce mi s-a întâmplat l-au avut stresul şi supărarea care au apărut de la discuţiile pe care le-am avut în fiecare zi pe tema cine să fie director, cine să plece, cine să vină, pentru că eu nu am fost obişnuit să fac acest lucru, în sensul că tot timpul am căutat să respect valorile şi de multe ori în viaţă eşti pus într-o anumită postură, sub imboldul politic să nu respecţi anumite valori. Şi asta m-a deranjat poate cel mai mult şi a contribuit la acel moment de o secundă, când mi-am pierdut cunoştinţa”.

Florin Cârciumaru spune că va lua măsuri pentru a nu mai trece prin aşa ceva: „Am trecut printr-un moment de cumpănă, printr-un moment greu, care mi-a dat de gândit. Este timpul să îmi ordonez viaţa altfel, este o vârstă, nu trebuie să mă dau înapoi de la muncă, dar trebuie să respect un program riguros şi un tratament medical”.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: