Cârciumaru, felicitat pentru declaraţiile referitoare la Antonescu

Preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat într-o emisiune la TV Sud că Ion Călinoiu are şi mai multe şanse să conducă Regiunea Oltenia, după ce a câştigat alegerile de la nivel naţional. Mai mult, acesta a povestit că liderul PNL Crin Antonescu s-a interesat despre el în urma declaraţiilor pe care le-a făcut, iar premierul Ponta l-a asigurat că nu s-a supărat din cauza „răbufnirii“ sale.

Reporter: Credeţi că acum domnul Ion Călinoiu are şanse mai mari la alegerile pe Regiune?

Florin Cârciumaru: Da. L-am îndrumat să intre în această luptă în ideea de a-şi depune pe mai departe candidatura pentru preşedinţia regiunii.

Marea şansă este pentru preşedinţia regiuni e că în competiţie cu dânsul au fost doi posibili contracandidaţi, Duicu de la Mehedinţi şi Prioteasa de la Dolj, ambii au pierdut. E clară treaba că domnul Călinoiu are avantaje mari pentru ceea ce urmează. (...) E ultimul mohican din garda celor în vârstă pentru că restul sunt din generaţia domnului Ponta.

Rep.: V-aţi întâlnit cu domnul Crin Antonescu la Congres? V-a spus ceva, după declaraţiile pe care le-aţi făcut?

F.C.: L-am văzut acolo, dar nu am vorbit cu dumnealui. Domnul Antonescu a transmis mesajul său şi a plecat.

Rep.: Domnul Victor Ponta v-a spus ceva?

F.C.: Pot să spun că am primit felicitări de la toţi membrii PSD din ţară care mă cunosc şi o doamnă din Covasna chiar a venit la mine să mă-ntrebe dacă eu sunt Cârciumaru şi voia să mă pupe de-adevăratelea. O olteancă căsătorită în Covasna. Eu am luat atitudine faţă de atitudinea domnului Antonescu. Este păcat ca dânsul să aibă probleme la alegerile prezidenţiale. Chiar domnul Liviu Dragnea mi-a spus că atunci când a apărut ştirea respectivă l-a sunat domnul Crin Antonescu să-l întrebe ce este cu declaraţia. Domnul Dragnea i-a spus, atenţie mare, că declaraţia vine de la un om foarte serios, apreciat, trebuie să iei în seamă acest semnal.

Pe domnul Victor Ponta l-am întrebat dacă l-am deranjat cu ceva şi mi-a spus că atâta timp cât nu m-a sunat înseamnă că nu e problemă.

Rep.: Domnul ministru delegat ale energiei, Constant Niţă, a spus că CEO va fi privatizat majoritar, iar domnul Victor Ponta a dezminţit această afirmaţie. Ce credeţi?

F.C.: Eu îl cred pe Victor Ponta. Cred că domnul Niţă a greşit când a declarat asta. Eu îl cunosc pe domnul Niţă şi el s-a zbătut mult să ajute Gorjul.

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: