Cârciumaru îl asigură pe Călinoiu că îi este fidel

Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, dezminte informaţiile apărute în presa centrală, potrivit cărora l-ar fi trădat pe Ion Călinoiu în favoarea lui Mihnea Costoiu. Deşi s-a speculat că Florin Cârciumaru l-ar fi tăiat pe Călinoiu de pe lista pentru Senat, şeful pesediştilor crede că astfel de ştiri au fost create artificial tocmai pentru a băga zâzanie în partid.

 Cârciumaru spune că poate fi acuzat de orice, dar nu de trădare faţă de Ion Călinoiu. Ba mai mult, susţine că nu a discutat absolut nimic cu Mihnea Costoiu, cu privire la o candidatură. „Nu e adevărat că nu l-aş mai susţine pe Ion Călinoiu. Este încă o dovadă că sunt mulţi oameni printre noi care în loc să se ocupe de lucrurile importante ale oraşului, ale judeţului şi ale ţării, se ocupă de cu totul altceva. Orice poţi să-i impuţi lui Cârciumaru în relaţia cu Călinoiu, dar că Florin Cârciumaru l-ar tăia pe Călinoiu de pe listă nu se poate”, a declarat Florin Cârciumaru. Preşedintele PSD Gorj a venit şi argumente vis-a-vis de susţinerea lui Călinoiu. „Dacă daţi timpul înapoi prin toate declaraţiile pe care le-am făcut legat de candidaţii la parlamentare, tot timpul am spus că Ion Călinoiu este pe primul loc la senat şi că Victor Ponta este pe primul loc la deputaţi. Sunt diversiuni ale unor oameni care încearcă să destabilizeze organizaţia PSD Gorj, dar nu vor reuşi”, a precizat Cârciumaru. Acesta susţine că nu a discutat absolut nimic cu Mihnea Costoiu despre o nouă candidatură. La rândul său, Ion Călinoiu este sigur că va ocupa primul loc pe lista PSD Gorj pentru Senat. „Nu este nicio dispută între mine şi domnul Costoiu pentru primul loc pe lista pentru Senat. Sunt doar zvonuri aruncate pe piaţă. Între mine şi Cârciumaru nu a fost, nu este şi nu va fi niciun fel de neînţelegere. Costoiu a spus foarte clar: “Organizaţia îmi cere, voi candida”, “Organizaţia nu-mi cere nu voi candida, am treburile mele, mă descurc mai departe”, a declarat Călinoiu, dând de înţeles că organizaţia nu i-a cerut să candideze. 

 PRESĂ

PSD Gorj s-a reunit marţi în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv pentru a discuta despre organizarea alegerilor parlamentare. Liderii partidului au acordat un termen limită celor ce vor să candideze la parlamentare. Cei interesaţi vor trebui să-şi depună opţiunile până pe data de 1 septembrie. Florin Cârciumaru a părut deranjat de faptul că pesediştii şi-au anunţat candidaturile în presă, înainte de a fi purtat discuţii cu el.

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: