Ponta nu se leapădă de tupeu: Au stat și de patru ori la coadă!

Declarație cel puțin șocantă a deputatului de Târgu Jiu, Victor Ponta! Acesta continuă atacul la adresa românilor din diaspora, din cauza cărora nu a fost ales președinte. Ponta a declarat că unii s-au asezat de mai multe ori la coadă, deși au votat, doar ca să se vadă cozi la televizor. Ponta vrea să candideze la Camera Deputaților, iar Liviu Dragnea dă semne că vrea să-l țină la coadă.

 Ponta a declarat, la aproape doi ani de la pierderea alegerilor, că românii din străinătate au stat și de câte patru ori la coadă, pentru a da impresia de aglomerație la urnele de vot. "Îmi pare rău pentru acele cozi, pe care însă ulterior am aflat că nu le-am făcut eu, ci cei care se aşezau de două ori, de trei ori, de patru ori la rând, ca să fie cozi, să se arate la televizor", a susţinut Ponta la RTV.

Ponta a mai spus că la alegerile din 2014 au fost înfiinţate la fel de multe secţii de votare câte au fost şi la alegerile anterioare. Asta în condițiile în care ministrul de externe de atunci, Titus Corlățean, a făcut eforturi pentru a împierdica votul. Pe acest subiect a fost deschis și un dosar penal, dar Corlățean a fost salvat la votul din Parlamernt, rămânând cu imunitatea parlamentară. Declarația lui Ponta îi poate ambiționa pe românii din străinătate să se înscrie pe liste la alegerile parlamentare, pentru a vota prin corespondenţă sau la secţia de votare. "Acum dacă îi întrebaţi pe cei care stăteau la coadă, am văzut că s-au înscris 8.000 de oameni să voteze în diaspora. 8.000 sunt în câteva blocuri în Drumul Taberei. Şi noi, toată ţara, tot Guvernul, munceşte numai pentru cei 8.000", a mai declarat Ponta. Guvernul a pus în dezbatere publică, săptămâna trecută, un proiect de OUG care dă MAE posibilitatea de a înfiinţa mai multe secţii de votare. Alegerile ar putea avea loc pe 11 decembrie.

Vizualizări: 468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: