Cârciumaru inspectează lucrările de pe centură

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, împreună cu echipa tehnică a făcut marţi o vizită pe şantierul unde se lucrează la centura ocolitoare a oraşului. Potrivit constructorului, în acest moment se execută lucrări la partea de poduri şi pasaje peste râurile Jiu şi Amaradia, precum şi peste DN 66 și DN 67. De asemenea, se lucrează la infrastructură pe tot traseul de aproximativ 20 km. Pentru realizarea variantei ocolitoare se vor construi opt pasaje supraterane, trei dintre ele traversând drumuri naţionale. 

Florin Cârciumaru a inspectat lucrările de pe centură, după ce acum două săptămâni s-a întâlnit cu cetățenii ale căror proprietăți sunt vizate de expropriere pentru lucrările desfăşurate de Compania Națională de Autostrăzi şi Drumuri Naționale din România (CNADNR) la centura ocolitoare a oraşului. Principalele nemulțumiri ale acestora au fost legate de: tergiversarea achitării despăgubirilor stabilite prin Hotărârea Guvernului, nivelul despăgubirilor, blocarea accesului către terenurile agricole cu utilaje necesare executării lucrărilor specifice, dar şi lipsa de comunicare dintre CNADNR şi cetățenii afectați de executarea lucrărilor.
După verificările efectuate, Florin Cârciumaru, a dat asigurări că Primăria Târgu Jiu va continua demersurile legale pentru soluționarea problemelor apărute în ultima perioadă, dar şi pentru finalizarea de către CNADNR, la termenul stabilit, a acestei investiţii deosebit de importante pentru dezvoltarea oraşului. Valoarea totală a investiţiei se ridică la suma de aproximativ 100 milioane lei.

Galerie foto


Vizualizări: 418

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: