Cârciumaru își schimbă declarațiile peste noapte

Primarul Florin Cârciumaru și-a schimbat declarația în ceea ce privește acționariatul la Clubul Pandurii. Într-o emisiune la TV Sud, Cârciumaru a spus că în statut scrie clar că atunci când un acționar se îndreaptă juridic împotriva clubului își pierde calitatea de acționar. „Haideţi să citim statutul. Dvs. ştiţi care este statutul, acceptat şi de CEO? În statut scrie clar că, în momentul în care un acţionar se îndreaptă juridic împotriva clubului, îşi pierde din momentul respectiv statutul de acţionar al clubului. Dacă judecăm după statut, nu după ambiţii personale, pentru că este echipa oraşului până la urmă, în momentul de faţă complexul nu mai are drept de acţionar“, a declarat Cârciumaru.

După o zi, Cârciumaru spune că își dorește din tot sufletul ca societatea CEO să rămână acționară la Pandurii. “Eu vreau să punctez încă o dată, să clarificăm discuțiile și încurcăturile, că îmi doresc din tot sufletul, îmi doresc insistent să rămână acționar pentru că fără CEO nu se poate ca echipa Pandurii să existe. Și fără contribuția financiară de la CEO nu poate exista activitatea sportivă din orașul nostru. Cred că undeva s-a strecurat o greșeală. Ce am spus eu la o televiziune este că după statut se poate interpreta și acest lucru, dar nu că a hotărât cineva sau că își dorește cineva ca CEO să nu fie acționar la Clubul Pandurii. Nu este adevărat că Florin Cârciumaru nu acceptă CEO în componența acționariatului de la Clubul Pandurii Târgu Jiu”, a declarat Cârciumaru.

Posibilitatea ca principalul finanţator să părăsească acționariatul Clubului Pandurii a apărut după o întâlnire cu ministrul delegat al Energiei, Constantin Niță. Atunci, Marin Condescu a spus că este dispus să renunțe la banii de la CEO, dacă asta înseamnă un efort pentru companie. La ieșirea din ședință și Laurențiu Ciurel a fost de acord, dar apoi și-a schimbat opinia şi şi-a propus să îl schimbe pe Condescu de la şefia clubului.

Vizualizări: 236

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: