Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cârciumaru, noi promisiuni legate de certificatele de carbon

Senatorul PSD Florin Cârciumaru a spus că a fost formată o echipă la partid care caută să afle metodele prin care statul poate ajuta Complexul Energetic Oltenia în privința certificatelor de carbon. Compania a ajuns să dea 40% din cifra de afaceri doar pentru certificate.

“După discuția pe care domnul Dragnea a avut-o cu liderii de sindicat din CEO, l-a chemat la dânsul pe domnul Iancu, care este o personalitate cunoscută în domeniu, este președintele Comisiei de energie din Camera Deputaților. I-a dat ca sarcină să constituie o echipă care să lucreze pe această temă. L-a cooptat în această echipă ca specialist și pe secretarul de stat Vișan, l-a cooptat în echipă și pe Victor Negrescu, specialist pe partea de relații de politică externă”, a explicat Cârcumaru la Radio Accent.

Senatorul nu crede că vor fi soluții pentru acest an. “Sperăm că vom reuși și în 2020 guvernul României din vremea respectivă va avea permisiunea de a contribui, de a plăti ceva din certificatele de CO2. În momentul de față, guvernul nu poate interveni pentru că se consideră ajutor de stat”, a spus Cârciumaru.

CE Oltenia a reușit să ia până la 30 aprilie certificatele de carbon aferente producției pe anul trecut, dar o parte dintre acestea sunt luate cu împrumut și urmează a fi plătite. Între timp se adună certificatele care trebuie cumpărate pentru producția din acest an.

Vizualizări: 1,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: