Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cârciumaru nu exclude liste comune cu ALDE

PSD Gorj nu se grăbeşte cu stabilirea candidaţilor pentru alegerile de anul viitor. Ba mai mult, Florin Cârciumaru crede că nu este exclus să se meargă în echipă cu ALDE. „Sunt multe criterii de care trebuie să ţinem cont când stabilim lista de consilieri locali, consilieri judeţeni şi pentru celelalte candidaturi. Aceste criterii vor fi stabilite cu simţ de răspundere în cadrul unui Birou Permanent, în cadrul Comitetului Executiv. Nu ne-am propus să stabilim candidaţii în luna septembrie, avem timp suficient că să desemnăm candidaţii pentru primari şi consilieri. Este posibil să mergem în echipă cu UNPR, să mergem în echipă cu cei de la ALDE, hotărârea se va lua la nivel naţional”, a declarat Cârciumaru.

Preşedintele PSD Gorj spune că în aceste zile se va stabili data pentru Conferinţa Judeţeană din luna septembrie. „Încă n-am stabilit data pentru Conferinţa Judeţeană, aştept să vină din concediu domnul Milosteanu, să vedem cu ce precizări mai vine domnul Călinoiu, după BPN-ul de la Bucureşti. Probabil, mâine sau poimâine vom stabili data pentru Conferinţă. După Conferinţa Judeţeană vom veni cu modificări pentru că avem vacante trei posturi de vicepreşedinţi care vor fi scoase la bătaie. Cine doreşte să ocupe una dintre aceste funcţii îşi va depune candidatura şi se va vota la Conferinţă”, a precizat Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: