Cârciumaru: Nu plec la Pro România

Senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a dezmințit zvonurile potrivit cărora ar urma să plece din partid. "Eu niciodată nu îmi voi trăda colegii și partidul, chiar dacă PSD trece printr-o perioadă dificilă. Dezmint categoric zvonurile potrivit cărora aș intenționa să părăsesc Partidul Social Democrat pentru PRO România sau ALDE", a transmis Cârciumaru pe pagina de socializare. 

Senatorul spune că a mai trecut prin perioade dificile, dar nu a plecat din partid. "Astfel de frământări politice le-am mai întâlnit de-a lungul celor 22 de ani de experiență pe care o am în Partidul Social Democrat și, indiferent de amploarea crizei politice apărute, nu am dezertat și nu o voi face nici acum. De fiecare dată PSD a reușit să-și unească forțele și să răzbată acțiunile distructive venite atât din afara partidului, cât și din interiorul acestuia", a mai spus Cârciumaru.

Acesta numește ieșirea ALDE de la guvernare drept o "mică instabilitate". Mai mult, spune că "în ultimele zile, în rândul social-democraților s-a pregătit înrolarea unui grup consistent de parlamentari, hotărâți să susțină guvernul".

Pe surse circulă informația că mai mulți parlamentari vor pleca de la ALDE spre PSD, iar unii dintre ei ar putea ajunge miniștri. (A.A.)

Vizualizări: 1,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: