Cârciumaru, propus consilier personal. „Au fost supărări!”

Rămas fără nicio funcție publică, fostului senator Florin Cârciumaru i s-a propus să fie consilierul personal al viceprimarului Gabriel Coica, de la Târgu Jiu. Fostul senator ar fi refuzat propunerea, dar nu înainte ca aceasta să iște un întreg scandal în sânul partidului condus de Victor Ponta. Viceprimarul Coica ar fi amenințat chiar cu demisia, spun surse din cadrul formațiunii politice. „Nu cred că Gabi e un copil de grădiniță”, a fost reacția lui Alin Văcaru, liderul Pro România Gorj.

Chiar fostul deputat Alin Văcaru a venit cu propunerea. Acesta a recunoscut că el l-a propus pe Florin Cârciumaru să-i devină consilier proaspătului viceprimar Gabriel Coica.

Cât privește amenințările acestuia din urmă cu demisia, Văcaru a admis că au fost supărări, nu astfel de avertismente. „N-a fost nicio discuție de demisie, doar niște lucruri pe care le-am discutat. Am avut o ședință cu toți colegii. S-au creat niște posturi de consilieri personali pentru viceprimari. Eu i-am recomandat domnului Gabi Coica, drept consilier, dacă vrea să fie domnul Florin Cârciumaru. Toate lucrurile sunt în regulă. Domnul Cârciumaru nu-și dorește. Nu cred că Gabi e un copil de grădiniță să ia decizii așa, să plece din funcția de viceprimar doar că sunt anumite supărări. Au fost supărări. Am mers cu ele în Biroul Municipal, Județean, le-am discutat, mergem înainte”, a declarat Văcaru, la Radio Infinit.

Acesta neagă că ar fi fost vorba de o numire impusă, dar a stat de vorbă cu fostul senator Cârciumaru, care ar fi refuzat această variantă. „A fost o simplă recomandare, cum să forțez? Eu m-am gândit la domnul Cârciumaru că este un om cu experiență de la care are de învățat foarte multe. A fost primar patru mandate, a fost un mandat senator. Cred că oricine și-ar dori să aibă un consilier de calibrul domnului Cârciumaru. Dar domnul Cârciumaru nu își dorește lucrul acesta”, a mai adăugat fostul parlamentar.

Florin Cârciumaru are la activ patru mandate în fruntea Primăriei Târgu Jiu și încă patru ani în Senat. Înainte de alegerile parlamentare, a plecat din PSD și a ales tabăra lui Victor Ponta. Momentan, nu mai ocupă nicio funcție publică.

Vizualizări: 5,347

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: