Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Înlocuitorul lui Belgher, validat cu greu

Au trecut aproape trei luni de la alegerile locale, iar în comuna Alimpești încă nu a fost definitivată componența Consiliului Local.

Unul dintre cei mai vocali consilieri locali, Leonida Belgher, a fost reales din partea Blocului Unității Naționale (BUN), dar și-a pierdut postul. El nu a depus la timp documentele necesare, iar instanța i-a invalidat mandatul.

Înlocuitorul lui Belgher a fost validat abia luni, 21 decembrie. „Admite cererea. Dispune validarea mandatului de consilier local supleant pentru Consiliul Local al Comunei Alimpeşti, Judeţul Gorj, pentru Ciocioman Marcel – Partidul Blocul Unităţii Naţionale. Prezenta se comunică de îndată Instituţiei Prefectului Judeţului Gorj şi secretarului Primăriei Comunei Alimpeşti, Judeţul Gorj. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la comunicare”, a decis Judecătoria Novaci.

Și asta după ce, în două rânduri, aceeași instanță a invalidat mandatele supleanților Virgil Sorin Păunescu și Claudiu Costinel Bologan.

Având votul oamenilor, Belgher s-a considerat neîndreptățit, dar a pierdut definitiv în instanță. „Am pierdut pentru că nimeni nu mi-a spus că trebuie să duc la instanță vreo hârtie. Secretarul avea obligația să mă anunțe, dar atâta timp cât eu l-am filmat în ipostaze care nu i-au convenit, vă dați seama că de abia a așteptat să scape de mine”, spunea Belgher, la vremea respectivă.

Din cei 11 consilieri locali, cinci sunt de la PSD, patru de la PNL și câte unul de la Pro România și BUN.

Vizualizări: 2,150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: