Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cârciumaru, protejat de statut la șefia PSD Gorj

Liberalul Marcel Romanescu lansează o ipoteză-șoc. Statutul nu-l lasă pe Florin Cârciumaru să renunțe la președinția PSD Gorj, așa că sunt șanse mari ca acesta să rămână liderul organizației județene cel puțin până în 2021.

„Domnul Cârciumaru este un vulpoi bătrân”, adaugă Marcel Romanescu, convins fiind că Florin Cârciumaru va mai trage de timp și nu va organiza alegeri în acest an, așa cum a anunțat.

„Eu cred că domnul Florin Cârciumaru va rămâne președinte la PSD Gorj cel puțin până în 2021. Uitați-vă pe statutul lor. Scrie foarte clar că nu se fac alegeri în interiorul partidului cu șase luni înainte de orice tip de alegeri. Domnul Cârciumaru e un vulpoi bătrân care știe să ducă lucrurile acolo unde îl interesează pe dânsul”, a declarat Romanescu, la Gorj TV.

Vizualizări: 1,850

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: