Cârciumaru şi Călinoiu, la un resort de lux din Deltă

De un week-end relaxant vor avea parte zilele aceste primii doi oameni din PSD Gorj, respectiv preşedintele Florin Cârciumaru şi adjunctul său la partid, Ion Călinoiu. Cei doi sunt prezenţi în Delta Dunării, la o întâlnire de taină a USL, organizată la un luxos resort turistic din Murighiol, presa nefiind invitată pentru că mai marii alianţei de la guvernare vor să pună la punct ultimele amănunte despre listele electorale din această toamnă.

Candidaturile vor fi stabilite în baza sondajelor care indică un scor de vreo 60% pentru USL, la întâlnire fiind prezenţi şefii de consilii judeţene şi primarii din reşedinţele de judeţ.

În Deltă ar fi vrut să ajungă fie şi pentru câteva clipe şi edilul din Leleşti, Marian Rotaru, care, ca vicepreşedinte al PSD Gorj, spune că de abia aşteaptă să vadă cu ce veşti revin acasă şefii săi de la partid. Rotaru a cerut de mai mult timp o şedinţă a conducerii filialei pentru a discuta despre candidaturile din toamnă, însă nu a primit nici un răspuns, în ciuda insistenţelor şi a declaraţiilor sale. „Eu sunt curios să văd ce se stabileşte acolo pentru că vreau să aflu şi cu cine au discutat reprezentanţii noştri despre aceste candidaturi. Eu, ca vicepreşedinte al organizaţiei judeţene, am cerut în scris o reuniune a Biroului Permanent Judeţean tocmai pentru a avea o discuţie pe marginea candidaturilor. Nu m-a băgat nimeni în seamă. N-a fost nicio şedinţă, nu mi s-a dat nici un răspuns, aşa că nu ştiu ce să mai zic. Rămân interesat în continuare de o candidatură la parlamentare, dar vreau să văd şi cu ce concluzii se vine din Deltă şi după aceea probabil că voi putea face mai multe comentarii, deşi îmi propusesem să nu mai vorbesc atât despre acest subiect”, spune Rotaru.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: