Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cârciumaru: Sper să nu intrăm în hora retrogradării

Primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, membru în Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de la CS Pandurii, speră că echipa nu va ajunge să se lupte pentru evitarea retrogradării. Pandurii este la a cincea etapă fără victorie.

Conducerea clubului şi-a schimbat atitudinea faţă de jucători, renunţând să-i mai critice. De la penibili, tehnicianul Petre Grigoraş şi preşedintele Mihai Prunariu au trecut la fraze de genul „începem să ne revenim“. Primarul Florin Cârciumaru este supărat după semi-eşecul înregistrat la meciul cu Viitorul lui Hagi, scor 1-1. El speră că în timp echipa îşi va reveni. Cârciumaru se teme însă că Pandurii ar putea ajunge la retrogradare, fiind la coada clasamentului. „Ca orice târgujian şi iubitor de fotbal suntem supăraţi, dar s-a văzut clar că în meciul cu Viitorul echipa începe să se mişte din ce în ce mai bine. Ca toţi iubitorii de fotbal sperăm ca în viitor să facem o echipă frumoasă. Eu consider că echipa e pe un drum normal, într-o reconstrucţie şi că trebuie să avem răbdare. Aşa se întâmplă în fotbal, după un an de performanţă urmează o perioadă mai dificilă, mai rea, important e să ştim să gestionăm această perioadă şi încet-încet să intrăm în normalitate în ideea de a nu intra în hora retrogradării“, a declarat primarul.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: