Cârciumaru ţine la onoarea de gorjean a premierului

Ponta şi-a pierdut calitatea de gorjean, după ce a donat casa de la Baia de Fier, unde avea domiciliu, fostei sale soţii, Roxana. Premierul ar putea pierde şi calitatea de „Gorjeanul anului”, primită în 2012 de la Consiliul Judeţean. Noul regulament prevede că titlul nu poate fi acordat persoanelor cu probleme penale, astfel că liberalii cer retragerea titlului.

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a comentat referitor la solicitarea consilierilor judeţeni PNL. Cârciumaru a spus că liberalii fac o mare greşeală, însă a admis că nu cunoaşte detaliile regulamentului privind acordarea unei astfel de distincţii. “Cred că este o mare greşeală. Nu pot să comentez prea mult, pentru că nu cunosc despre ce este vorba în regulamentul respectiv şi, după cum am văzut comentariile, nu poate un regulament să funcţioneze, să lucreze retroactiv”, a declarat Florin Cârciumaru.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a refuzat să ridice acest titlu şefului său de partid, spunând că la vremea la care a primit distincţia Victor Ponta nu era cercetat penal.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: