Un şef din CE Oltenia îşi anunţă candidatura pentru 2016

Ion Răuţ, directorul Direcţiei de Pază şi Securitate din cadrul CE Oltenia, va candida la alegerile ce vor avea loc în 2016. Răuţ a spus că vizează un post de consilier local la Câlnic, dar nu exclude nici posibilitatea să participe la alegerile pentru un post de consilier judeţean.

Răuţ spune că va candida fără discuţie la un post de consilier local la Câlnic, care este de altfel localitatea sa de baştină. În ceea ce priveşte Consiliul Judeţean Gorj a spus că este încă nehotărât, pentru că nu ştie dacă va avea resursele financiare necesare pentru a-şi face campanie electorală. Răuţ spune că nu va avea susţinerea niciunui partid, pentru că va candida ca independent. „Nu am decât două variante şi probabil că va fi o candidatură şi în una şi în alta, pentru că nu sunt incompatibile. Voi candida independent la Consiliul Local Câlnic şi, dacă mă mai gândesc şi dacă o să am un buget să îmi permită asta,  poate la Consiliul Judeţean. Pentru un post de consilier judeţean. Mai departe, pentru postul de preşedinte de Consiliu Judeţean, de anul acesta s-a schimbat legislaţia, se alege de consilieri şi automat va fi o funcţie rezervată celor înregimentaţi politic, care să facă jocurile”, a declarat Ion Răuţ.

Răuţ a mai candidat la un post de consilier judeţean şi în urmă cu 3 ani, însă nu a reuşit să acceadă în Consiliul Judeţean. Fostul liberal crede că ar avea susţinerea electoratului pentru oricare din cele două posturi. „Da, fără discuţie. În 2012 cu foarte puţini bani am reuşit să devansez partide în Gorj. N-am acces la mandat, de altfel în toată România e un singur consilier judeţean, la Brăila, care a venit dintre independenţi”, a precizat Răuţ.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: