Cardoso a refuzat Craiova, dar poate ajunge la Rapid

Brazilianul Alexandre Cardoso nu a ajuns la o înţelegere cu Universitatea Craiova pentru un eventual transfer. Impresarul acestuia a precizat ieri că negocierile cu Universitatea s-au întrerupt şi e posibil ca jucătorul să ajungă la Rapid. Între timp Cardoso se află la Târgu Jiu şi a făcut cunoştinţă cu noua conducere a clubului. Fundaşul spune că nu mai vrea să plece de la echipă şi că va ajuta Pandurii să promoveze din nou.

Aflat în tratative cu Craiova, Cardoso nu a fost de acord cu anumite clauze din contractul propus de Adrian Mititelu. Impresarul jucătorului a dezvăluit că se condiţiona contractul de jucarea a 60% din meciuri.

Sunat de suporterii craioveni să accepte

Alexandre Cardoso a refuzat ieri oferta Universităţii Craiova pentru un împrumut pe un an. “Nu ne-am înţeles cu Universitatea Craiova pentru că ei doreau să pună în contract o clauză prin care jucătorul ar urma să primească salariul întreg doar dacă va juca 60% din meciurile din campionatul viitor. Cardoso e un jucător căruia nu este greu să-i găsim oferte aşa că nu ne vom grăbi, mai aşteptăm”, a explicat impresarul Gabriel Gică Mucea pentru sportingorj.ro. Cardoso a precizat că respectă Craiova pe care o consideră o echipă de tradiţie dar nu putea fi de acord cu contractul propus: „Nu am fost de acord cu o clauză din contractul propus de Mititelu şi nu mai merg la Craiova. Craiova e o echipă de tradiţie din România şi e respectată. Eu îi respect  dar dacă rămâne clauza aceea  Craiova e un capitol închis pentru mine”. Cardoso a primit chiar telefoane de la suporteri ai Craiovei care doreau să-l convingă să joace la Universitatea dar a spus că preferă să ajute Pandurii să promoveze decât să meargă la o echipă care se bate la retrogradare: „M-au sunat şi fani ai Craiovei să-mi transmită că era bine să merg la Craiova, dar eu vreau să joc la Pandurii în B. Nu vreau să plec de la Târgu Jiu la o echipă care se bate la retrogradare, ci la o echipă cu obiectiv mare”.

Rapid îl vrea pe Cardoso

Impresarul lui Cardoso a dezvăluit şi faptul că Rapid se interesează de brazilian şi este o posibilă echipă la care fundaşul ar putea evolua în sezonul viitor: „E adevărat că negociem cu Rapidul pentru transferul lui Cardoso dar mai sunt şi alte echipe interesate de el. Nu ar fi exclus nici ca el să rămână la Târgu Jiu, dar şansele sunt mici pentru că toţi ne dorim ca el să joace la o echipă din liga I, chiar şi preşedintele Marin Condescu vrea ca el să poată evolua la o echipă mai bună”. Cardoso ştie că s-a discutat cu cei de la Rapid dar spune că pe el nu l-ar deranja dacă nici acest transfer nu s-ar concretiza: „Ştiu că preşedintele a discutat cu cei de la Rapid despre un eventual transfer dar eu nu am vorbit cu nimeni. E posibil să merg la Rapid dar pe mine nu mă deranjează să rămân la Pandurii şi să ajut echipa la promovare”.

Vizualizări: 120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: