Cardoso nu vrea să plece la "U" Craiova

Fundaşul brazilian al echipei Pandurii, Alexandre Cardoso, a sosit ieri în România după o escală la Londra şi o serie de probleme din cauza furtunilor din Brazilia.

La sosirea în ţară jucătorul a precizat că nu ştia nimic despre împrumutul său la Craiova, ci doar de o serie de oferte de la echipe din Bucureşti: „Am aflat din presă că Pandurii vor să mă dea la Craiova, dar încă nu am discutat cu nimeni de acolo. Voi discuta problema transferului cu preşedintele Condescu”.

În ceea ce priveşte oferta de la Craiova, Cardoso nu şi-a dat acordul pentru că nu ştia încă în ce condiţii va merge acolo, precizând că ar fi preferat să meargă la o echipă din Bucureşti: „Nu pot să spun încă dacă sunt de acord să merg la Craiova pentru că nu ştiu care sunt condiţiile în care se va perfecta acest transfer. Încă nu am discutat cu nimeni, dar am aflat că mai mulţi colegi ai mei au ajuns deja la Steaua. Mi-aş fi dorit să merg şi eu acolo sau măcar la o altă echipă din Bucureşti pentru că s-a spus că mai sunt echipe care mă vor”.

Marin Condescu a precizat ieri că pentru fundaşul stânga brazilian sunt mai multe oferte dar acesta refuză deocamdată să plece de la Târgu Jiu. “Sunt mai multe echipe interesate de Cardoso, dar trebuie să-l conving pe el să meargă. El discută cu cei  de la Craiova, nu a spus că nu vrea să joace la Craiova, dar problema e că nu vrea să plece de la Pandurii. Trebuie să-l convingem că e bine pentru el şi pentru club să joace un an în Liga I”, a spus preşedintele Condescu, care nu crede că e bine pentru Cardoso să joace în Liga a II-a cu Pandurii.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: