Cardoso va juca sezonul viitor la Dinamo

Dorit încă de anul trecut de Dinamo, fundaşul stânga al Pandurilor, Alexandre Cardoso, va juca sezonul viitor la echipa din Ştefan cel Mare. Brazilianul va pleca în aceste zile la Dinamo, după ce oficialii celor două cluburi s-au înţeles pentru un împrumut pe un an de zile, Dinamo având prima opţiune de cumpărare a acestuia. Potrivit Pro Sport dinamoviştii l-au cedat, tot sub formă de împrumut la Târgu.Jiu, pe fostul jucător de la Pandurii, Vojislav Vranjkovic. "Sunt fericit, e un pas foarte mare pentru mine! Dinamo e o echipă unită, are jucători puternici, iar faptul că au ca obiectiv titlul mă face să fiu încântat şi mă motivează", a declarat Cardoso după aflarea veştii că va juca la Dinamo.
Fundaşul în vârstă de 25 de ani a venit la Pandurii în anul 2008 de la Estrela Amadora. Acesta a strâns 63 de prezenţe în tricoul gorjenilor, pentru care a marcat de două ori în ultimul sezon, o dată chiar în poarta celor de la Dinamo.
Dorit şi de Steaua, Cardoso a fost aproape de a juca în noul sezon la Craiova. Cluburile au ajuns la un acord însă transferul a picat din cauza unor clauze impuse de Adrian Mititelu.

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: