Universitatea Craiova poate rămâne fără portar

Universitatea Craiova ar putea rămâne fără portarul titular Mirko Pigliacelli. Agentul portarului,  Danilo Caravello, lucrează în acest sens și speră la revenirea portarului în Italia.

Mirko Pigliacelli va intra în vară în ultimul an de contract cu Universitatea Craiova, iar o revenire în Italia a fost adusă în discuție de agentul său, Danilo Caravello. Agentul portarului Universității Craiova a transmis chiar că ”lucrează” la un transfer al lui Mirko Pigliacelli în fotbalul italian la finalul acestui sezon, însă un cuvânt greu de spus în cazul viitorului portarului îl va avea clubul din Bănie. ”Sper ca Pigliacelli să revină în Italia și lucrez la asta. El este deja o certitudine la Universitatea Craiova, care e o echipă de top și în acest sezon în România. Revenirea sa în Italia va depinde de pretențiile clubului și de ceea ce vor cei de acolo. Apoi, mercato-ul se va deschide și pot apărea diferite oferte și soluții”, a declarat Danilo Caravello, pentru Tuttomercatoweb.

Mirko Pigliacelli evoluează la Universitatea Craiova din vara anului 2018, fiind titular incontestabil în poarta echipei, cu excepția unei singure scurte perioade, din toamna lui 2019, când a ajuns la echipa a doua, în mandatul lui Victor Pițurcă.

Vizualizări: 999

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: