Două medii de 10 la "Ecaterina Teodoroiu". "Ce dovadă mai bună că la noi se studiază serios?"

Doi elevi de la Colegiul Național "Ecaterina Teodoroiu", din Târgu Jiu, și încă unul de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" sunt singurii absolvenți de liceu care au reușit să ia 10 pe linie la examenul de Bacalaureat, înainte de contestații. 

La "Ecaterina Teodoroiu", rata de promovare a examenului a fost de 100%. Ana-Maria Bîzgă și Ana-Florina Stoica sunt elevele care au reușit să obțină media 10. "Felicitǎri, dragi elevi! Felicitǎri, stimaţi colegi! A mai trecut un examen de bacalaureat şi nu a trecut oricum. A trecut cu rezultate foarte bune, excelente chiar. Dar nu suntem surprinşi, ne aşteptam. Procentaj de promovabilitate de 100%. Douǎ medii de zece, ambele la profilul matematicǎ-informaticǎ. Felicitǎri, Ana-Maria Bîzgǎ! Felicitari, Ana-Florina Stoica", a transmis Colegiul Național "Ecaterina Teodoroiu", din municipiu. 

În plus, au fost peste 50 de elevi de la același liceu, care au luat cel puțin o notă de 10 la examen. Cele mai multe note maxime au fost la Limba Română. "Sase elevi cu câte douǎ note de 10 din cele trei. Avem 53 note de 10 : 16 la limba şi literatura românǎ, 14 la matematicǎ, 8 la informaticǎ, 7 la istorie, 5 la fizicǎ, câte una la anatomie , sociologie şi geografie. 100 de elevi din cei 215 au obţinut medii peste 9 şi 79 intre 8 si 9. Toate acestea sunt rezultatul eforturilor conjugate profesori-elevi din cei patru ani de liceu. Ce dovadǎ mai bunǎ cǎ în Colegiul Naţional ‘’Ecaterina Teodoroiu" se studiazǎ serios", este mesajul unității de învățământ.

Încă un elev de la Colegiul Național "Tudor Vladimirescu" a reușit să ia 10 pe linie la Bac."Felicitări, Alexandru Trifu-Urzică! Pentru cei mai mulți dintre noi vei rămâne model și modest, respectuos și responsabil, dedicat și delicat, implicat și invidiat.  Felicitări tuturor elevilor noștri, așteptăm rezultatele finale și le ținem pumnii celor ce au depus contestații și cred asumat în ei înșiși, în munca lor", a transmis și Colegiul Național "Tudor Vladimirescu". 

Și aici, rata de promovare este de 100% în această sesiune.

Vizualizări: 1,856

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: