Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cariera Peşteana are doi directori

Noile reorganizări din cadrul mineritului și energiei au bulversat nu numai salariații ci și structurile de conducere ale noii societăți Oltenia. La ora actuală sunt cariere în cadrul Complexului Energetic Oltenia care au dublă conducere, cea veche și cea nou numită prin decizii ale Directoratului.

Este cazul carierei Peșteana devenită acum Roșia-Peșteana prin unificarea celor două exploatări. Aici vechiul director, Gabriel Nanu a primit doar o decizie de integrare în CEO în care scrie că este preluat de noua structură fără vreo altă modificare. ”Până în prezent nu mi s-a dat nicio decizie cum că aș fi mutat pe un alt post. Am primit decizia că fac parte din CEO în aceleași condiții ca și până acum”, a declarat Gabriel Nanu. În schimb, noua conducere a CE Oltenia s-a grăbit să-l informeze pe Mihai Mariescu, șef sector Peșteana Nord cum că el este cel din fruntea carierei, în locul lui Nanu. Mariescu nu a primit o decizie de numire pe post ci doar o informare cum că a preluat aceste atribuții. Noua reorganizare atrage după sine și unirea celor două exploatări de carieră, Roșia și Peșteana. Nu este însă prima dată când cele două unități sunt unite, directorul Gabriel Nanu declarând că și în anul 2002 se regăseau în aceeași situație. ”Au mai fost în postura asta și în 2002 după care s-a decis să se separe. Nu va afecta din punct de vedere economic, practic se concentrează decât personalul TESA, în rest carierele vor funcționa după bugetul propriu preconizat”, a adăugat Gabriel Nanu.

Vizualizări: 196

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: