Cariere amendate de Garda de Mediu

Două cariere ce aparţin de SNLO au fost amendate de comisarii gărzii de mediu Gorj cu câte 100 de milioane fiecare. Este vorba de cariera Lupoaia şi Roşiuţa la care comisarii au identificat, în urma controalelor tematice, scurgeri de ulei uzat pe sol, fenomen destul de des întâlnit în rândul exploatărilor miniere.

Alte ştiri pe scurt:

<-xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> 

APM lansează un concurs interşcolar

Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj lansează şi anul acesta un nou concurs destinat elevilor de toate vârstele. Sub sloganul „Veniţi cu noi să ocrotim natura”, cadrele didactice, educatoarele, directorii de şcoli şi licee sunt invitate să facă propuneri. Concursul se va finaliza pe 5 iunie, de Ziua Mondială a Mediului. Concursul demarează pe 15 octombrie şi se încheie pe 5 iunie.

Part-time, în floare

Numărul angajatorilor care angajează cu timp parţial de lucru este în continuă creştere, potrivit directorului Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, George Romanescu. Dovada sunt cele peste 1.673 de astfel de contracte încheiate de la începutul anului şi până la 30 septembrie.

GORJFEST, la final

Festivalul Internaţional de Arte Vizuale a ajuns la sfârşit. Creaţiile celor aproximativ 25 de artişti plastici, fotografi şi creatorii de film din ţară şi din străinătate vor evaluate mâine. Vernisajul Salonului GORJFEST 2010 va avea loc pe data de 12 octombrie, orele 17,30, la Hotelul Gorj. Vor fi acordate Trofeul festivalului şi premii în valoare de câte 350 lei fiecare. (D.M.)

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: