Carmen Tocală, impresionată de echipa din Târgu Jiu

Tehnicianul Energiei a apreciat că meciul a fost unul foarte bun al echipei sale, mai ales că a reuşit să cunoască destul de bine jocul adversarului şi să-i speculeze greşelile: „Pentru noi a fost un meci bun, îi ştiam pe cei de la Timişoara, ştiam că au un fundaş foarte bun, care are mingea majoritatea timpului. Adversarul nostru a mizat în general doar pe două scheme, noi am reuşit să blocăm aceste două scheme şi am câştigat astfel meciul”.

Theo Evans a fost impresionat din nou de atmosfera din sală, devenită incendiară la fiecare fază a echipei sale, declarând că aspectul cel mai important pentru el este faptul că baschetbaliştii săi pun suflet în ceea ce fac pe teren: „Atmosfera din sală a fost minunată. Aşa ar trebui să se întâmple la orice meci de baschet şi cred că acest joc a fost unul benefic baschetului românesc. Sunt destul de mulţumit de acest început de campionat, însă nu pot spune cât de mulţumit sunt decât la sfârşitul turului. Pentru moment toată lumea joacă punând mult suflet şi totul este OK”.

Prezentă la meciul cu timişorenii, preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală, a apreciat creşterea nivelului baschetului în Târgu Jiu după promovarea echipei în prima ligă şi s-a declarat impresionată de atmosfera din Sala Sporturilor: „Am câştigat un centru extrem de important aici, la Târgu Jiu. Promovarea echipei din Târgu Jiu înseamnă întâi de toate promovarea baschetului românesc, iar apoi rezultatele şi performanţele pe care le face echipa. Echipa nu înseamnă nu doar cei de pe teren, ci şi staful tehnic, suporterii şi toată partea managerială ce se află în umbra echipei. De mult timp nu am mai văzut şi nu m-am mai bucurat de un asemenea spectacol ca la Târgu Jiu”.

Vizualizări: 72

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: