Carrefour a desemnat câştigătorul excursiei la Disneyland

Hipermarketul Carrefour Târgu Jiu a desemnat ieri câştigătorii concursului de desene. Mai mulţi elevi de generală din judeţul Gorj au fost premiaţi ieri de reprezentanţii magazinului cu premii constând în telefoane, biciclete, tablete, cupoane valorice, dar şi pachete cu dulciuri. Marele premiu, excursia la Disneyland Paris, a fost câştigat de o elevă de clasa a II-a de la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Tătărăscu” din Târgu Jiu. Miriam Modoran va pleca alături de familia ei la Paris anul viitor.

O elevă de clasa a II-a de la şcoala gimnazială „Gheorghe Tătărăscu”, Miriam Modoran, este câştigătoarea marelui premiu oferit de hipermarket-ul Carrefour Târgu Jiu în concursul de desene. Fetiţa va pleca alături de părinţi, dar şi de sora mai mică într-o excursie de trei zile la Disneyland Paris.

Este pentru prima dată când eleva de clasa a II-a participă la un concurs de desene. „Am desenat cele patru anotimpuri. Nu pot să spun că îmi place foarte mult să desenez, dar am încercat şi am reuşit. Cel mai mult aştept să văd castelul de la Disneyland. A fost un concurs interesant”, a spus Miriam Modoran. Reprezentanţii Carrefour Târgu Jiu au precizat şi celelalte premii care au fost câştigate de elevii gorjeni. „Este un concurs la care au participat toate şcolile din judeţ, suntem la cea de-a 26-a ediţie. Premiul special, premiul I, o excursie la Disneyland Paris, a fost câştigat de o fetiţă de clasa a II-a care va merge alături de trei însoţitori, premiul II un laptop, premiul III o tabletă, mai avem vreo zece premii speciale constând în cupoane valorice de cumpărături în valoare de 100 de lei fiecare”, a declarat Florin Popescu, director Carrefour Târgu Jiu. Toate desenele intrate în concurs vor fi expuse pe perioada lunii decembrie în magazinul Carrefour Târgu Jiu.

Vizualizări: 299

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: