Cârţu, apostrofat de Condescu după jocul cu Farul

Semieşecul din meciul cu Farul al celor de la Pandurii a dus la apariţia unei tensiuni între conducerea clubului şi antrenorul Sorin Cârţu. Pentru prima dată de la numirea sa la la Târgu Jiu Cârţu a primit reproşuri din partea preşedintelui clubului. Marin Condescu a mers la vestiarul antrenorilor imediat după meciul cu Farul fiind nemulţumit de joc dar mai ales de strategia aleasă de antrenor pentru a aborda acest joc. Oficialul a reproşat băncii tehnice folosirea unor jucători care nu au dat randament dar şi păstrarea pe bancă sau în tribună a altora care nu aveau problema dar nu au evoluat.  Printre reproşurile aduse de preşedintele Marin Condescu antrenorului pentru Cârţu jocul cu Farul s-a numărat jocul slab al lui Ionuţ Stancu, folosit cu insistenţă de tehnician în acest sezon deşi a avut evoluţii slabe, dar şi alegerea neinspirată a atacanţilor pentru acest joc. Pandurii nu au mai câştigat pe teren propriu de la meciul cu Universitatea Craiova, între timp echipa înregistrând două semieşecuri pe teren propriu cu Poli Iaşi şi cu Farul Constanţa. 

Transferurile n-au confirmat 

 Principala acuzaţie a preşedintelui Condescu este alegerea unei strategii greşite de către antrenor pentru acest final de campionat, dovada fiind rezultatele slabe ale echipei din ultima lună dar şi evoluţia echipei din acest retur, lăsând să se înţeleagă că transferurile perfectate în iarnă n-au fost cele mai reuşite. Stancu, Pârvu, Luţu şi Andelkovic, ultimul fiind adus mai târziu, n-au dat randament la echipă, singurul jucător dintre cei transferaţi în retur care a confirmat fiind fundaşul Martinovic, Hidişan neavând încă timp să arate prea multe el fiind foarte mult timp accidentat. "Forma slabă pe care echipa noastră o arată în aceste momente este şi din vina antrenorului Cârţu, care a făcut o strategie cel putin ciudată pentru acest final de sezon. Toţi jucătorii pe care îi avem în lot şi pe care Cârtu îi vedea ca şi titulari, ne-au cam dezamăgit” a precizat preşedintele Condescu adăugând că va încerca să-l convingă pe tehnician să dea mai mult credit juniorilor: „Cred că-l voi convinge pe Cârţu, pentru viitor, să aducă la echipa mare şi câţiva juniori de foarte mare perspectivă.”
 
Stancu acuzat că joacă prost de când a venit 

Printre jucătorii care au dezamăgit în acest retur s-a numărat Ionuţ Stancu, care a fost împrumutat de la Rapid, dar a jucat foarte prost după părerea antrenorului care a precizat că la acest meci a fost forţat de accidentări să-l trimită pe teren: „Pentru mine era un joc foarte important. De aceea am mai riscat cu unii jucători care de la început joacă tot prost. Pentru că sunt forţat să-i bag la problemele de lot care au fost. Eu nu l-aş fi băgat pe Stancu acum dacă aş fi avut nişte soluţii dar dacă nu am ce să fac?” Cu toate acestea Stancu a fost unul dintre jucătorii cu cele mai numeroase prezenţe în primul unsprezece sau în lot în acest retur, randamentul său pe orice post fiind aproape de zero, la fel ca şi în cazul lui Piţurcă, atacant care nu a înscris nici un gol în retur deşi a fost titular majoritatea meciurilor. Folosirea sa la meciul cu Farul a fost greu de înţeles în condiţiile în care acesta venea după o perioadă în care avusese gripă, sau cel puţin aşa motivase absenţa de la Bistriţa, şi după ce a lipsit cel puţin patru zile de la antrenamente. 


Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: