Cârţu bănuieşte o „trădare din interior” la meciul cu FCSB

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârțu se teme că la meciul cu FCSB a fost vorba de o trădare din interior acuzând faptul că FCSB a ştuit  dinainte ce sistem de joc va avea echipa lui Victor Piţurcă. Oficialul a criticat prestaţia echipei oltene la meciul cu FCSB şi faptul că s-au primti foarte repede cele două goluri.

Sorin Cârțu, președintele  clubului Universitatea Craiova, i-a criticat pe jucătorii lui Victor Pițurcă pentru prestația din meciul cu FCSB, pierdut de pe Arena Națională, scor 0-2. Cârțu a transmis indirect că se teme de ideea ca cineva din club să le fi transmis celor de la FCSB tactica lui Victor Pițurcă din această partidă. „Cu 4 minute înainte de pauză, tu să n-ai posibilitatea asta să te concentrezi, să nu-ți propui să intri la pauză cu un 0-0? E posibil să-ți bați joc așa de tine, să nu poți să te concentrezi 5 minute? Am făcut exact ca în tur. Mai erau două minute și n-am putut să ne concentrăm și am primit un gol. Stai și te gândești a cui e vina. Trebuie să fie cineva care să tragă un semnal de alarmă. E foarte grav ce se întâmplă! Cei de la FCSB joacă 21 de etape într-un sistem, iar apoi schimbă sistemul? Pe mine mă macină asta. Nu vreau să zic mai mult, eu doar spun că asta m-a surprins. E punctul meu de vedere. Cred că FCSB știa cum jucăm. Sunt mirat de ce FCSB a ales să joace cu 3 fundași centrali la acest meci când cei de acolo n-au jucat niciodată așa în 21 de partide! Nu spun că a fost cineva de la noi care trădează. Nu spun că e ceva, spun doar că FCSB a fost inspirată când a jucat cu 3 fundași centrali”, a spus Cârțu, la TV Digi Sport.

Craiova a pierdut duminică ultimul meci disputat în campionat, cu FCSB, echipa lui Gigi Becali impunându-se cu scorul de 2-0.

Vizualizări: 2,747

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: