Cârţu e în război cu Mititelu,

Pandurii au învins pe Universditatea Craiova dar lupta dintre cele două echipe continuă prin declaraţii belicoase de ambele părţi. După ce patronul craiovenilor, Adrian Mititelu a acuzat Pandurii de antijoc, Sorin Cârţu nu a dorit să rămână dator şi a făcut o serie de precizări referitoare la Mititelu şi la comportamentul acestuia în ceea ce îl priveşte. 
Antrenorul Sorin Cîrţu a declanşat un atac violent la adresa patronului Universităţii, Adrian Mititelu. "Am văzut comentariile şi discuţiile lansate după meciuri de x, sau y. Oameni precum MM Stoica, Mititelu, n-au nici o treabă cu fenomenul fotbal, n-ar trebui să comenteze, ei sînt nişte veniţi în fotbal care trebuie să susţină anumite eforturi pe care le fac jucătorii sau antrenorii.”

„Niciodată n-o să antrenez Craiova cu Mititelu acolo”
După ce Mititelu l-a ameninţat pe antrenorul Pandurilor acesta a ripostat vehement în cardul unei emisiuni radio, făcând dezvăluiri referitoare la mai vechile oferte făcute în trecut de Mititelu pentru a antrena Craiova: „Ce să-mi dea mie Mititelu?! Interzis la Craiova? Sunt distrus, nici nu pot să dorm la noapte. Păi da nici nu m-a interesat vreodată să antrenez Universitatea pe timpul lui Mititelu. A uitat cînd îmi trimitea peţitori şi l-am refuzat. Niciodată n-o să antrenez Craiova cu Mititelu acolo. Nici nu m-a interesat, nici nu mă interesează, nici nu mă va interesa să o fac. Nu poţi să dai interzis la ceva ce nu ai acces. N-are ce interzis să-mi dea el mie. E ca şi cum spui că ai pierdut potul la 6 din 49, deşi n-ai jucat.”

„Mititelu are capul cât damigeana şi mintea cât dopul”

Cârţu a declarat că nu vrea să mai discute cu un om care l-a jignit, răspunzând cu aceeaşi monedă şi nesfiindu-se să spună ceea ce crede de patronul oltenilor: „L-am băgat cam mult în seamă şi nu l-am tratat cu superficialitate pe prost. E bine să-i atragi atenţia, e o vorbă în popor, prostul ştie când e prost dacă îi spui. Păi a ajuns Mititelu să vorbească de mine? Ce să vorbească?” Supărarea lui Cârţu vine de la faptul că un fost ospătar şi-a dat cu părerea despre pregătirea sa ca antrenor, considerând jignirile lui Mititelu culmea tupeului: „Tot ce a făcut a făcut prin evaziuni, prin eludări de lege. E un fost manipulator, are bătături la mână de câte navete de bere a cărat şi a urcat şi coborât din maşină. El vorbeşte despre fotbal? El trage concluzii şi evaluează calitatea mea de antrenor? Întrece orice limită. Este culmea tupeului. L-am înţeles, îi înţeleg supărarea, dar când dai în prostie du-te şi stai în altă parte. L-am băgat prea mult în seamă. Eu n-am ce discuta de fotbal cu Mititelu. Are capul cât damigeana şi mintea cât dopul la fotbal” a declarat Sorin Cîrţu la emisiunea "Sportul gorjean" de la Radio Infinit.




„Pe Universitatea n-o să-i ierte nimeni”

Sorin Cârţu a făcut unele dezvăluiri legate de retrogradarea Craiovei, precizând că principalul artizan al acesteia a fost Mititelu care a dorit acest lucru pentru a apărea apoi ca eroul care a salvat echipa: „Am ştiut de foarte multe ori câte răutăţi a făcut şi cât rău a făcut. El a luat Universitatea că a vrut ca echipa să retrogradeze, el a retrogradat Craiova, nu Dinel. Maşinaţiunile care le-a făcut pentru a lua Craiova din postura unei echipe de B. Şi a făcut numai rău, a încercat să-mi facă şi când eram eu acolo. Am ştiut toate răutăţile dar am făcut treabă deşi aveam strâmbe.” Cârţu se teme că acum Mititelu va duce din nou echipa în liga a doua din cauza unor probleme care au apărut la licenţiere: „Acum, Mititelu duce Universitatea în altă postură de retrogradare. Tot datorită şmecheriilor şi prostiilor lui. Din păcate, pe Universitatea n-o să-i ierte nimeni. Poate dacă vor încălca în picioare nişte regulamente şi în baza a ceea ce înseamnă dragostea fanilor pentru echipă să se treacă cu vederea. Ce a făcut el, să treacă dintr-o firmă în alta, cum a făcut până acum aşa cum a făcut bani, aşa va face şi acum. La ce se aude, Universitatea are mari probleme.”


Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: