Cârţu îi doreşte pe Stancu şi Dică de la Rapid

Pandurii Târgu Jiu a demarat campania de achiziţii pentru noul sezon, conducerea clubului contactând deja cluburile de la care antrenorul Sorin Cârţu doreşte să aducă jucători. Este vorba de Rapid şi Farul de unde sunt doriţi Emil Dică, Ionuţ Stancu şi Lucian Pârvu. Problema în cazul primilor doi e că se află încă sub contract cu Rapid şi nu pot semna decât din vara viitoare. O altă problemă o constituie faptul că jucătorii sunt doriţi şi de alte echipe mult mai puternice financiar decât Pandurii Târgu Jiu.

 

Antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cârţu, a confirmat ieri faptul că se află în tratative pentru transferul unor jucători explicând interesul Pandurilor pentru Emil Dică şi Ionuţ Stancu de la Rapid: „Suntem deja în discuţii pentru transferul acestor doi jucători cu clubul Rapid. Dică şi Stancu sunt fotbalişti care mi-au plăcut, mai ales că eu am lucrat foarte bine cu ei. Mi i-aş dori la Pandurii dar acum să vedem şi posibilitatea clubului nostru de a-i convinge pe cei de la Rapid să-i dea şi apoi să-i convingă pe jucători să vină la Pandurii. Pentru că ştiţi cum este: nu-i de ajuns să vrei, trebuie să mai şi poţi! Ei sunt jucători buni şi mai sunt doriţi şi de alte cluburi.”

Tehnicianul a precizat că în cazul lui Dică a ajuns chiar la un acord pentru  un transfer din vară la Pandurii pentru că el mai are contract cu Rapid: „La Dică putem vorbi de un contract abia la vară, pentru că el mai are încă un contract pentru 6 luni cu Rapid. El şi-a exprimat dorinţa de a nu-şi mai prelungi contractul şi de aceea a şi fost trimis la echipa a doua a Rapidului. Dică vrea să vină la noi  dar din vară.” Cei doi fotbalişti rapidişti mai au de rezolvat şi alte probleme cu cluburile de unde vin dar aspectul cel mai important pentru Cârţu îl constituie faptul că aceştia doresc să evolueze la Pandurii: „La jucătorii de care am vorbit sunt nişte probleme pe care trebuie să le rezolve, dar cel puţin ştiu că ei îşi doresc să vină la Pandurii. Trebuie să putem şi noi să le oferim sumele pe care ei le cer pentru că sunt jucători cu experienţă competiţională şi automat au şi ei anumite pretenţii. Sper să se încadreze şi în lista noastră de salarizare.”

Sorin Cârţu a precizat că nu-şi doreşlte decât maxim patru transferuri în această iarnă: „În mod sigur vom face trei-patru transferuri. Ne trebuie pentru compartimentul defensiv un fundaş central, respectiv un fundaş stânga şi ne mai trebuie pentru compartimentul de mijloc un jucător. Ori, Ionuţ Stancu ne-ar acoperi şi problema de fundaş şi pe cea de mijloc. Este un jucător mobil ca şi Dică dealtfel.  Eu am discutat cu ei şi le-am propus un transfer la Pandurii dar nu depinde numai de ei.”

Vizualizări: 87

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: