Cârțu nu e de acord să se joace vineri meciul Astra - Universitatea Craiova

Universitatea Craiova și-a dat acordul pentru a juca meciul cu Astra, însă pentru ca partida să aibă loc e obligatoriu ca ea să fie programată nu mai târziu de vineri seară. Dacă testele celor de la Astra nu vor fi anunţate până vineri meciul ar putea să nu se mai dispute. Președintele Sorin Cârțu nu este de acord ca meciul să se joace vineri pentru că este în perioada de incubație a virusului.

Astra a propus ca, în cazul în care rezultatele testelor nu vin până vineri seară, atunci să se joace în cursul zilei de sâmbătă. Lucru cu care Universitatea Craiova nu e de acord şi s-ar încălca şi regulamentul care spune că aceeași echipă nu poate disputa două jocuri, în două localități diferite, la interval de numai 48 de ore.

Craiova a și postat pe pagina de facebook anunțul că meciul cu Astra va avea loc vineri seară, deși pe parcursul zilei de joi Sorin Cârțu, care e președinte în Bănie, respingea varianta ca partida să aibă loc vineri. "Cum să jucăm cu Astra vineri? E în intervalul de 5 zile de când Crepulja, testat pozitiv, a avut contact cu jucătorii Astrei, de unde să știm că unii jucători n-au luat virusul, care e încă în perioada de incubație și putem să ne infectăm și noi".

Oficialul oltean poate invoca şi protocoalele medicale ce nu permit să se dispute meciul în acest interval de cinci zile.

Justin Ștefan, secretarul secretar al Ligii Profesioniste de Fotbal, a anunțat că meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova s-ar putea disputa vineri seară dar singura condiție este ca toți jucătorii grupării giurgiuvene să iasă negativi la următoarele două teste pe care le vor efectua.

Președintele Astrei Giurgiu, Dani Coman exclude varianta ca echipa să piardă la masa verde, având în vedere faptul că meciul trebuia să se joace de sâmbătă, 25 iulie, iar atunci a fost amânat din cauza cazurilor de COVID-19 descoperite în staff-ul Universității Craiova. Ulterior, mijlocașul croat al Astrei, Ljuban Crepulja (26 de ani), a fost testat pozitiv.

Vizualizări: 1,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: