ACS Viitorul va pleca în cantonament la Oradea

ACS Viitorul Târgu Jiu va efectua un cantonament de pregătire centralizată la Oradea, acolo unde echipa s-a pregătit cea mai mare parte a sezonului trecut. Până la plecarea în cantonament echipa mai are programat un meci amical cu FCU Craiova, pe terenul de la Severin.

 Echipa ACS Viitorul a efectuat două teste de COVID-19, pentru care a primit rezultatele. În ultima săptămână l-a efectuat și pe al treilea, ultimul din perioada de cantonament impus prin protocol medical, dar până acum nu a primit rezultatele, a informat liga 2.ro.

Radu Marghidan, directorul sportiv de la Viitorul Târgu Jiu, a vorbit pentru liga2.ro despre programul de pregătire al echipei de la reunire, testele pentru coronavirus şi cantonamentul care va urma: „Până acum am făcut două testări la care am primit rezultatele. Urmează să primim și al treilea rând de teste rezultatele. Am intrat în cantonamentul centralizat pe 15 iulie, am făcut primul test în prima zi, am mai făcut în ziua șapte și mai avem de primit rezultatele din ziua 14. Urmează să programăm un cantonament, cel mai probabil la Oradea. Pe 6 august ar fi data la care intrăm în cantonament. Acolo vom avea alte amicale, dar până acum nu avem nimic sigur. Analizăm câteva variante, pentru că vom lua doar meciuri cu echipele care au respectat protocolul medical”.

Până acum Viitorul a jucat un singur meci amical cu CS Hunedoara şi urmează să joace al doilea meci de verificare sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, pe terenul de la Severin. După amicalul cu FCU Craiova şi după câteva zile libere,  jucătorii şi cei doi antrenori secunzi Cosmin Frimu și Dorin Hîrsu, vor pleca în cantonament, la Oradea.

Jucătorii care evoluează acum pentru ACS Viitorul s-au pregătit în ultimii ani la Sânmartin, lângă Oradea, acolo unde se află baza de pregătire a echipei Luceafărul Oradea, formaţie de la care vara trecută au fost luaţi majoritatea jucătorilor din lotul actual.

Vizualizări: 517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: