Cârţu nu s-a dus la „palatul Becali“

Antrenorul pandurilor a avut parte la meciul cu Steaua de un show aparte oferit de Gigi Becali. Ironizat în timpul jocului de acesta cu autobaza, Cârţu a intrat în jocul lui Becali şi i-a răspuns atunci când acesta îl striga de la geamul lojei sale. Becali a lăsat să se înţeleagă că Pandurii ar fi vrut să câştige Steaua la acest meci, mulţumindu-i chiar lui Cârţu după gol şi invitându-l la palat.

Invitat de patronul stelist Gigi Becali la palatul său din Capitală, Cârţu a replicat după meci că nici nu ştie pe unde are palatul. Cîrţu a auzit tot ceea ce spunea Becali din loja sa pentru că stadionul era gol: „Cum să nu aud ce striga Gigi, că sunt 50-60 de metri şi în pustietatea asta de stadion se aude orice sunet? I-am spus că e norocos că a fost la Biserică, pentru că efectiv au avut multă şansă la acest meci şi la anumite faze. De-ale lui Gigi, cum să-i dau eu meciul, că n-au mai fost tablele lui Neţoiu, diplomatul cu tablele de care se spunea. Până nu vine cu tablele lui Neţoiu, i-am spus că nu-i dau meciul. N-am fost niciodată la palat, nici nu ştiu unde are palatul”.

Cârţu a ţinut să-l apere şi pe fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, precizând că trebuia găsită o cale de mijloc pentru a aplana conflictul: „Are dreptate şi Bergodi aici, dar are dreptate şi Gigi. Trebuia să se găsească aşa o cale diplomatică de comunicare, ca el să nu intre în vestiar. Dar în nici un caz nu îl goneşti brutal aşa. Şi el s-a simţit lezat în faţa jucătorilor, în calitate de patron, dar şi antrenorul s-a simţit lezat în calitate de antrenor, că intrii tu pe acolo să cerţi jucătorii. Dar puţin trebuia diplomaţie”.

Adept al ideii că antrenorul e patron în vestiar şi preşedintele nu are ce căuta acolo, Cârţu a încheiat prin exemplul său personal: nu deranjează patronul, aşa că nici patronul nu-l deranjază pe el la vestiar. „Jupânul vestiarului e antrenorul! Patronul e jupân peste noi toţi. Nici antrenorul nu se duce peste el la birou şi poate are nişte probleme de discutat. Îl aşteaptă chiar dacă are probleme urgente. Sunt neînţelegeri care duc la astfel de lucruri”, a spus Cîrţu.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: