Cojocaru şi-a certat elevii că au primit gol

Pandurii a încheiat la egalitate meciul amical disputat miercuri cu selecţionata de jucători din campionatul local de minifotbal, iar antrenorul Călin Cojocaru şi-a certat elevii pentru că au primit un gol. Scorul partidei amicale a fost 1-1, golul fiind primit de gorjeni în repriza a doua, când în poartă s-a aflat un portar junior.

Gorjenii de la Pandurii au ajuns la cel de-al şaselea meci amical din perioada de pregătire din această iarnă, cu o medie de două meciuri amicale pe săptămână de la reunirea lotului.

În acest an Pandurii a mai disputat amicale cu ACSO Filiaşi (1-0), Jiul Rovinari (4-1), Vulturii Fărcăşeşti (1-1),  Viitorul Dăeşti (1-2) şi CS Hunedoara (2-0).

Chiar dacă echipa se află în cantonament şi are antrenamente mai intense, unul fiind programat chiar cu trei ore înaintea acestui ultim amical, antrenorul Călin Cojocaru consideră jocul un test util din punct de vedere fizic. „A fost doar un test util din punct de vedere fizic, pentru că nu avem prospeţime sau nişte legături de joc bune. Am încercat să îi împart cât de cât echilibrat, pentru că venim după un antrenament fizic destul de intens efectuat dimineaţă. Practic am avut trei ore între antrenament şi meci, şi acest lucru s-a văzut. Ne-am creat ocazii dar am primit un gol, şi acest lucru nu-mi convine”, a spus tehnicianul.

Acesta şi-a certat jucătorii că au primit gol: „Nu vreau să primesc gol de la echipe mai ales din ligi inferioare, având în vedere  că echipa celor de la Dolce Vita este o selecţionată a jucătorilor de minifotbal, care sunt jucători cu calitate, care au jucat la nivelul ligii a doua şi a treia, dar jucători buni. Şi la meciul cu Dăeşti i-am certat, pentru că ne-a bătut atunci o echipă de Liga 3 care nu a arătat nimic. Mie nu îmi convin aceste lucruri, vreau atitudine de la ei, chiar dacă sunt obosiţi, vreau să văd că trag până la ultima suflare. Lucrul acesta mi-l doresc de la ei şi în campionat, să aibă o atitudine corespunzătoare”.

Pandurii se va pregăti în continuare în cantonament şi va mai susţine un test sâmbătă, cu CS Hunedoara, iar următoarele meciuri vor fi miercurea viitoare cu Slatina şi încă un test cu o echipă de Liga 4 înainte de începerea campionatului.

Vizualizări: 781

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: