Echipa din Filiaşi se întăreşte cu juniori de la Târgu Jiu

Formaţia de Liga 3 CSO Filiaşi a apelat la pepiniera de la Târgu Jiu pentru a rezolva problema juniorilor care trebuie să evolueze obligatoriu pe teren la acest nivel. Formaţia doljeană a transferat doi juniori de la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu, Adrian Bălăceanu şi Răzvan Vulpe.

Preşedintele echipei de Liga 3 CSO Filiaşi, Florin Spânu, a parafat joi contractele a trei jucători tineri pe care gruparea doljeană îi avea deja la pregătire, informează gds.ro.

Echipa din Filiaşi şi-a rezolvat problemele în privinţa juniorilor pe care trebuie să îi folosească la meciurile din campionat. Doi dintre cei trnasferaţi sunt gorjeni şi provin de la echipa de juniori republicani a LPS Târgu Jiu. Este vorba despre fundaşul dreapta Adrian Olivian Bălăceanu, născut în 2002 şi  mijlocaşul Răzvan Florentin Vulpe, născut tot în 2002, aceştia pregătindu-se deja cu echipa din Dolj de mai mult timp.

Răzvan Vulpe a jucat chiar la Târgu Jiu pentru doljeni şi a lăsat o impresie bună în amicalul cu Pandurii. Cel de-al treilea transferat este un atacant crescut de Academia „Gică Popescu“, Alberto Cristian Negreţ, născut în 2001, şi care s-a antrenat cu Pandurii Târgu Jiu după reunirea lotului dar nu a fost păstrat de gorjeni după primele meciuri amicale. Toţi cei trei juniori pot fi văzuţi la lucru vineri în cel de-al treilea joc amical al iernii când CSO Filiaşi întâlneşte, de la ora 11.00, pe stadionul „Aripile“, pe Sporting Roşiori.

Formaţia pregătită de Nae Constantin a mai disputat două teste amicale, ambele în Gorj. Primul amical l-a pierdut la Târgu Jiu, scor 0-1 cu Pandurii iar pe cel de-al doilea l-a câştigat la Rovinari, scor 3-0 cu Vulturii Fărcăşeşti.

După jocul de verificare cu Sporting Roşiori, CSO Filiaşi va pleca într-un cantonament de pregătire centralizată în Serbia, la Donji Milanovac, unde jucătorii lui Nae Constantin se vor pregăti până pe 14 februarie.

Vizualizări: 1,544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: