Craiova a oferit un milion de euro pentru un fundaş norvegian

Preşedintele  Universităţii Craiova a recunoscut că clubul a oferit un milion de euro pentru un fundaş norvegian dorit de olteni. Jucătorul fusese studiat de fostul antrenor Victor Piţurcă dar tranzacţia nu s-a mai finalizat.

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a dezvăluit, într-o emisiune la postul Oltenia TV, că echipa din Bănie a fost aproape de a transfera doi stoperi străini, dar tranzacțiile s-au împotmolit. Pentru primul, un internațional de tineret norvegian, Universitatea a oferit nu mai  puțin de 1 milion de euro, dar suma a fost respinsă. ”A fost un internațional de tineret norvegian, a fost analizat și de Piți. Am oferit 1 milion de euro clubului respectiv, dar ori el, ori clubul au refuzat. Nu era în ultimele 6 luni de contract, dar era jucător de națională. Am avut un jucător de la Zaragoza, Grippo, propus de un prieten de-al nostru, dar am întârziat oferta și a ajuns la Oviedo. Mai avem ținte, dar acum mai rămâne să vrea și ei să vină. Trebuie puțin fortificat lotul, la ce avem la dispoziție, dar și la ce ne dorim” a spus Sorin Cârțu.

Al doilea este fundașul elvețian Simone Grippo, de la Real Zaragoza, care însă a fost transferat în cele din urmă de o altă formație din Spania, Real Oviedo.

În vârstă de 31 de ani, Grippo a fost și el internațional de tineret al Țării Cantoanelor și a evoluat în țara natală la Basel, Bellinzona, Lugano și Servette, în Italia, la Chievo, și în Liechtenstein, la FC Vaduz. Grippo a jucat anul acesta în 13 meciuri în Segunda Division și 4 în Cupa Spaniei.

Vizualizări: 2,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: