Cotolan, Erhard şi Dănescu au revenit la Pandurii

În ultimele zile s-au alăturat lotului echipei Pandurii mai mulţi jucători care au făcut parte  din lot şi în tur sau în sezonul trecut. Nicolae Cotolan, Ludovic Erhard şi Robert Dănescu sunt acum în cantonament cu Pandurii, alături de aceştia alăturându-se lotului şi un jucător nigerian, fundaşul Emmanuel Okeke.

Lotul pe care antrenorul Călin Cojocaru se bazează pentru partea a doua a campionatului este tot mai numeros, după ce o serie de jucători au revenit la echipă. Este cazul fundaşului Nicolae Cotolan, care a revenit la echipă după ce primise acceptul clubului pentru a se pregăti cu o altă echipă, dar şi al francezlui Ludovic Erhard, care a revenit la finalul săptămânii trecute, el întârziind la reunire din cauza unei probleme medicale.

În cantonament cu Pandurii se mai află şi fostul jucător al echipei târgujiene, Robert Dănescu, care a evoluat în tur pentru Campionii FC Argeş. Transferat în vara anului trecut la argeşeni, împreună cu Brânzan şi Blejdea, Dănescu nu a mai intrat în vederile antrenorului Ionuţ Badea pentru cantonamentul din Antalya. În locul acestuia Badea a cooptat în lot un alt gorjean, pe Ovidiu Rasoveanu, internaţionalul de juniori care a efectuat şi prima parte a pregătirii cu FC Argeş.

În cantonamentul celor de la Pandurii se mai află şi un jucător nigerian,  Emmanuel Okeke, jucător aflat în probe la Târgu Jiu după cum a informat site-ul oficial al clubului.

De asemenea, în repriza a doua poarta echipei Pandurii a fost apărată de unul dintre juniorii clubului, Alexandru Krupenschi, care se pregăteşte cu echipa în acest stagiu de pregătire centralizată.

Vizualizări: 972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: