Spectacole, competiții, lasere și artificii într-o comună din Gorj

Este sărbătoare în comuna gorjeană Roșia de Amaradia. Autoritățile organizează în acest weekend Zilele Comunei. Nume mari din lumea folclorului românesc vor urca pe scena din Roșia de Amaradia. Sunt programate și competiții inedite. Tinerele din zonă vor defila îmbrăcate în costume populare în cadrul unui concurs de miss. Serile de petrecere se vor încheia cu jocuri de lumini și foc de artificii.

 

Sâmbătă, va urca pe scenă îndrăgitul interpret Constantin Măgureanu. De asemenea, șapte primării s-au înscris la Festivalul Portului Popular, ce va fi organizat în Roșia de Amaradia.

„Sâmbătă, va fi Constantin Măgureanu, iar, duminică, Mariana Ionescu Căpitănescu. Am scos în evidență doar cele mai importante nume. Pe zile, am vrut să punctez care sunt atracțiile serii. Pe lângă aceste perioade de la 7 seara până noaptea târziu de muzică populară, în fiecare zi, vom avea și alte evenimente. Vom avea cetățeni care vor recita poezii compuse de dumnealor, vom avea interpreți locali de muzică populară. Duminică, este programat Festivalul Portul Popular, la Roșia de Amaradia, cu paradă. De la ora 13, vor participa cel puțin șase, șapte primării. Va fi o competiție individuală la instrumente, vocal și dansuri și hore populare. Câștigătorii vor fi premiați de Primăria Roșia de Amaradia, primele trei locuri. Sâmbătă, de la ora 18, vom avea Miss Portul Popular, la Roșia de Amaradia”, a anunțat primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman.

Dacă ziua de vineri s-a încheiat cu o discotecă în aer liber, în acest weekend, petrecerea se va termina cu artificii și lasere.

„Petrecerea va fi pe măsură. Sâmbătă seara, vom avea un joc de lasere, ceva inedit. Va fi o încântare pentru cei prezenți. În ultima zi, duminică, vom încheia acest eveniment cu un joc de artificii”, a mai spus Liviu Cotojman, într-o emisiune la Radio Accent. 

Vizualizări: 3,772

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: