Casa celor doi copii necăjiți din Văgiulești prinde contur. Încă este nevoie de ajutor!

Căsuța celor doi copii din Văgiulești prinde contur. A început să fie ridicată de o mână de voluntari cu inimă mare. Aceștia promit să nu se oprească până când nu vor îndeplini visul celor doi copilași care sunt crescuți de bunica în vârstă de 82 de ani, într-o casă de chirpici.

Andrei și Alexandra locuiesc în comuna gorjeană Văgiulești, iar povestea lor a emoționat mulți voluntari care s-au mobilizat să le dea o mână de ajutor. Din donații, a început deja realizarea unei case noi. Cea în care locuiesc cei doi copii împreună cu mama lor, grav bolnavă, și bunica lor, nu mai putea fi renovată pentru că riscă să se dărâme în orice moment.

Daniela Cîrjan este cea care a început acțiunea de voluntariat. Este doar o acțiune într-un șir lung de astfel de fapte bune pe care și le-a trecut în cont până acum. Până va fi gata noua casă, i-a luat la ea acasă pe cei doi copii. Aceștia aproape că au avut un șoc când au făcut prima baie în condiții civilizate, cu apă caldă. “Când i-am băgat în baie, mi-au spus: «Dadă, uşor, pentru că ne este frică. Ne este frică». Erau surprinşi. A fost prima dată când au făcut baie. M-au întrebat de unde vine apa asta caldă. Le-am spus că este apă caldă şi apoi s-au obişnuit şi le-a plăcut. Le-am spus că vor avea şi ei apă caldă în căsuţa lor pe care îmi doresc să o ridic până la sărbătorile de iarnă”, a povestit Daniela Cîrjan.

Tânăra promite să nu se oprească până când va fi gata căsuța cea nouă. Niciodată nu pot spune ca voi fi epuizată si ca nu pot merge mai departe, din contra voi imi dati puterea de a lupta si de a finaliza totul pentru micuții noștri Andrei si Alexandra. Voi lupta si voi face tot posibilul ca visul lor de a sta într-o căsuță noua sa se îndeplinească. Multumim si azi din tot sufletul pentru absolut tot! Dumnezeu sa va dea inzecit, a fost mesajul Danielei.

Cei care vor să doneze, pot dona în contul de mai jos. Orice ajutor contează.

IBAN: RO28OTPV115001263086RO01

Nume titular: CIRJAN ELENA DANIELA

Valuta: RON/Denumire bancă: OTP BANK ROMANIA S.A.

Cod SWIFT: OTPVROBUXXX Cu specificatia «Ajutor Copii»

Galerie foto




Vizualizări: 6,065

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: