Casă de cultură, lăsată de izbeliște

Casa de Cultură a municipiului Motru va intra în reabilitate. Primarul orașului, Cosmin Morega, expune cu ajutorul unui filmuleț postat pe pagina sa de socializare condițiile și starea în care se află imobilul. Pereții sunt căzuți, parchetul este distrus, iar prin tavan plouă cu găleata. Cam așa se prezintă o clădire în care elevii și nu numai puteau susține diferite spectacole.

Cosmin Morega spune că până în toamna acestui an vrea să reabiliteze mare parte din Casa de Cultură, iar valoarea ar fi de peste 2,6 milioane de lei.

Edilul mai afirmă faptul că cea mai grea parte este dotarea imobilului, acolo fiind necesară o sumă mult mai mare de bani. ”Trebuie să o reabilităm, să îi facem și acoperișul să nu mai plouă. Sunt multe lucrări de făcut la Casa de Cultură. A fost lăsată în paragină. Valoarea este de peste 2,6 milioane. Problema va fi pe partea de dotare. Sunt scaune, parchet, multe altele, este un dezastru acolo. Sper ca până în toamna acestui an să o reabilitez în mare parte. Vreau să nu mai plouă în ea, curge apa peste tot”, a spus primarul Morega.

Galerie foto



Vizualizări: 1,398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: