Casa primarului Solomon a fost spartă

Casa de vacanţă a primarului suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, din localitatea doljeană Leamna, a fost spartă de hoţi, din locuinţă dispărând bunuri în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Incidentul se pare că a avut loc în urmă cu două seri, însă membrii familiei Solomon au aflat abia marţi seară, realtează Realitatea Tv.

Conform primelor informaţii, hoţii au intrat în casă pe timp de noapte şi au căutat bani, dar, pentru că nu au găsit, au luat bunuri mărunte, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Poliţiştii au fost sesizaţi, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat, însă deocamdată cu autor necunoscut. Poliţiştii spun că au deja un cerc de suspecţi şi au chemat la audieri mai multe persoane.

Primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, este judecat pentru fapte de corupţie alături de omul de afaceri Cornel Penescu, de Dragoş George Stancu şi de Pieca Gheorghiţă. Solomon a fost eliberat din arest preventiv pe 8 septembrie, după ce Curtea de Apel Galaţi i-a admis recursul şi a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura interzicerii părăsirii municipiului Craiova.

Vizualizări: 92

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: