Cât costă vedetele care au cântat în campanie la Târgu Jiu

Un spectacol electoral afectează serios bugetul unui candidat sau al unui partid politic. Câteva vedete de top au cântat deja la Târgu Jiu, încă înainte de a începe campania. Romii i-au adus la Târgu Jiu pe Liviu Guţă şi Minodora la Maxim, care au cântat într-o parcare pe trei sferturi goală. În aceeaşi zi, PP-DD a oferit un spectacol pe Insuliţă, unde Connect-R şi Andreea Bălan au cântat în faţa a mii de tineri. Ziarul Click a dezvăluit care sunt tarifele de campanie practicate de vedete.

Concertele de manele sunt la fel de scumpe precum cele de muzică disco. Minodora încasează pentru un show între 1.000 şi 1.500 de euro, susţine ziarul Click. Minodora are deja programate zece spectacole în această campanie electorală.

Andreea Bălan a concertat şi ea la Târgu Jiu. Potrivit Click, artista cere 1.700 de euro pentru un program de o oră dar singură, iar în varianta cu patru dansatoare şi Petrişor Ruge, partenerul de la „Dansez pentru tine" acesta creşte la 1.900 de euro. Piese ca „Trippin", „Money Maker" sau „Like a Bunny" au fost în top, iar fanii cer de fiecare dată bis.

Andreea Bănică, 3.000 de euro în 45 de minute

În perioada alocată campaniei, Andreea Bănică are antamate nu mai puţin de 25 de concerte, în aproape toată ţara. Pentru un singur spectacol, ea primeşte între 3.000 de euro şi 3.500 de euro, scrie ziarul Click. Concertul Andreei Bănică durează 45 de minute.

Anna Lesko a primit 15 oferte. Cei care se bat pentru un loc în Parlament vor scoate 2.200 de euro din portofel ca Anna Lesko să cânte pentru ei. Solista urcă pe scenă însoţită de patru dansatoare şi din recuzită fac parte o colivie uriaşă decorată cu flori şi un cufăr care se iluminează la contactul cu pielea.

Nicoleta Luciu are cântări numai sâmbătă sau duminică, în perioada campaniei electorale. Luciu nu se deplasează pentru mai puţin de 1.500 de euro, chiar dacă este o sumă pe care o practică trupe cu priză mai mare la public şi cu hituri care se difuzează pe radio.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: