Cât de feriți sunt salariații CEO de coronavirus

Administrația Complexului Energetic Oltenia încearcă să ia măsuri pentru a preveni apariția unor cazuri de coronavirus în cariere miniere și termocentrale. 

Riscul rămâne ridicat. Un salariat ne-a trimis o fotografie despre cum așteptau salariații să intre în schimb vineri dimineața, la poarta termocentralei din Rovinari. În mod cert nu era respectată distanța de siguranță de minimum un metru între persoane, iar timpul de așteptare era de minute bune.

Unii lideri sindicali reclamă și faptul că există în continuare risc de îmbolnăvire în mijloacele de transport cu care minerii și energeticienii ajung la serviciu. Nu este vorba de transport public, ci de mijloace de transport închiriate de CE Oltenia.

Compania a anunțat că mijloacele de transport sunt dezinfectate zilnic, că a luat măsura ca minerii să nu se mai strângă în sălile de apel, dar și că ia în calcul ca salariații să meargă prin rotație în concedii, astfel încât dacă apar cazuri de îmbolnăviri și izolări la domiciliu, cei sănătoși să fie chemați la muncă.

Vizualizări: 5,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: